søndag den 26. juli 2009

Godmorgen Danmark

Så blev det allerede søndag, puha hvor sådan en weekend dog går alt for stærkt.... I går hang tunge sorte skyer på himmelen hele dagen og grønkoncert blev nærmest oversvømmet, heldigvis var vi ikke taget derud. Derimod sad vi under vores søde venners hyggelige pavillon og nød regnens dråber på pavillionens tag imens vi spiste dejlig mad og hyggede os med et godt glas vin, og i det fjerne hørte vi både Volbeat og TV2 ude fra grønkoncert, så på en måde fik vi det hele bare tør skoet.....
Denne fine forret havde hun lavet til os, og uhmmm... hvor var den lækker, og så fin så den ud.
Hovedretten var grillet culotte og grillede kyllinge spyd med bagte kartofler, hvidløgssmør, creamfraiche, salat og fetaost til...Uhmmm hvor smagte det bare lækkert.
Desserten blev is med amareto syltede kirsebær og knuste makroner og flødeskum på...Uha hvor kan man godt blive afhængig.....
Vi snakkede om de her syltede kirsebær som jeg havde købt i netto, og vi blev enige om at vi ville hurtigst muligt få tømt hylden i netto for de sidste glas..Uhmmmm hvor er de bare fantastiske......Lad os nu se hvem som kommer først ;-)
Men nu kan jeg ikke hoppe over mere, søndagen skal bruges til at gøre hytten ren, og den TRÆNGER så gevaldigt, det har været en lang og hård uge at komme igennem, og rengøringen har været det som har måtte vendte..men nu, JA LIGE NU, SKAL det være.
Rigtig god søndag til alle jer derude som gider læse med :-) TAK FOR DET :-)

3 kommentarer:

 1. Neeej.. en smuk dessert :)
  Jeg har hørt, at stedmødrene kan spises..!? - Men har aldrig selv haft mod til at prøve!

  SvarSlet
 2. Stort smil....Stedmorblomsterne kunne sagtens spises, men smagte ikke af noget..

  SvarSlet
 3. Jeg er vildt bagud med at læse blogs... Skøn forret - enkel, smuk og laks er bare dejligt!

  SvarSlet