tirsdag den 21. juli 2009

Kedeligt....

Det er så kedeligt alt sammen, så jeg var nød til at tage mig en is, skulle ellers tage mig sammen og spise sundt igen, ferien er jo slut....Men det er så kedeliiiiiiiiiiiigt alt sammen.
Is'en er fra ALDI, og de smager knald godt...Prøv dem, hvis i ikke kender dem.
Men ang. KEDELIGT.....Ja, så synes jeg at livet pludselig er så kedeligt, måske er det bare et øjebliks forbigående fænomen ovenpå en skøn ferie, men jeg synes altså at alt er så kedeligt lige i disse dage...
Og det smitter af på min blog.....Den er også så kedeliiiiiig, men hvordan skal jeg lige få vendt om på det?
Gode råd modtages...........

4 kommentarer:

 1. Kære Irene

  Det lyder som om, hverdagen har ramt dig. Jeg håber, at du finder noget spændende, som kan kvikke dig op inden så længe. Måske isen trods alt gav et lille pift.
  Her har jeg lige guffet 2 kugler fra den lokale ispusher på Fanø ... jeg tror, at jeg er blevet afhængig af bananis - så der er også dømt afvænning og sund kost her hos mig om 1½ uge!
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Jeg plejer at lave 117 aftaler med diverse venner, træner, spiller computer, sorterer dimser, læser bøger, ser film eller noget helt 14., hvis der bare er så meget som en antydning af kedsomhed - men ok, jeg ved ikke, om jeg er den bedste til at give råd, for jeg bliver hurtigt rastløs og er ekstremt god til at proppe min kalender med gøremål :-)

  Og ellers er f.eks. Youtube en guldgrube af underholdning og tidsspild?

  SvarSlet
 3. Det skulle være godt at kede sig lidt, en pause som åbner for nye oplevelser og ny kreativitet.
  Jeg tror det må være tid til en kage, og at du for slået et par bolde..
  Du har ret is hjælper på alt.

  SvarSlet
 4. Til Hanne. Ja, det er bare hverdagen som har ramt mig, og ganske hårdt, må jeg sige.

  Til Piskeriset. Det er ikke kedsomhed der plager mig, nærmest en slags kedelig rastløshed og selvfølgelig tanken om at "det var så den sommerferie". Jeg har jo 100 ting jeg kunne og "burde" lave, men når rastløsheden ligger på ens skuldre, føles livet bare kedeligt.

  Til Mette Lykke. Din kommentar fik mig til at smile, og du har ret, jeg skal nok bare igang med en ny kage ;-)

  OG TIL JER ALLE 3; TAK FORDE I LÆSER MED :-)

  SvarSlet