lørdag den 11. juli 2009

Malerklemmen og Mosehuset

Det har været en helt fantastisk lørdag, turen gik til Køge fra morgenstunden af, hvor der blev oset butikker og det endte op med en ny golf vogn med 3 hjul. Derefter gik turen ud over landet, hvor vi fandt dette hyggelige sted hvor vi fik de lækreste pandekager med softice og nogle fantastiske marinerede æbler. Kaffen blev serveret i en hyggelig gammel kaffekande, og i skønne "gamle" omgivelser...vældig hyggeligt og lækkert..

Efter maven var fuld og humøret højt, kørte vi lidt videre hen af vejen og kom lige hen til den sjoveste lille købmand...Der måtte vi lige ind....

Og vi blev bestemt ikke skuffet....Købmandes handlen hed "Mosehuset", og var da noget af det mest fantastiske jeg længe har set....Vi tilbragte rigtig lang tid med at kikke rundt på alle de skønne ting og sager imens vores næsebor blev fyldt med den skønneste duft af 1000 slags te og kaffer....UHM.....Fantastisk...Det MÅ man simpelt hen ikke gå glip af.... www.mosehuset.dk/

Jeg fik lov til af den søde indehaver at tage nogle billeder, og se nu her...Det oser af stemning og hygge .

Det er bare ikke til at stå for....

Og duften er kræs for kenderer.....

Og den søde dame på billedet er hende som ejer stedet og driver det med et stort smil på læben, man føler sig virkelig velkommen her.
Hvis man så lige bliver sulten er der råd for det, kaffe, te og pandekager kan købes omme bag ved....

Disse skønne kage-ting fandt jeg også hos hende, og dem måtte jeg jo bare ha' med hjem ;-)Da vi drog viderer derfra, mødte vi dette sjove og pudsige skilt...Det ser man ikke lige hverdag, vel?
Da vi så omsider vendte hjem til matriklen, måtte vi jo lige af sted igen for at prøve vores nye golf vogn,og vi blev bestemt ikke skuffet, den køre som en drøm :-)
Nu er vi så lige kommet hjem efter 2 timer på golf banen, og sidder her og nyder et glas rødvin og lidt oliven....Vi er trætte, men på en dejlig, frisk og sund måde....
Fortsat god lørdag til alle jer derude i blogland :-)


5 kommentarer:

 1. Ja rødvin ku man da godt trænge til efter sådan en dejlig dag. Tak for idag søde Irene og Jacob.

  SvarSlet
 2. Den lille købmand er bar for hyggelig:)
  Lyder som i har haft en rigtig hyggelig tur!

  SvarSlet
 3. Hej Irene
  Det er da vist en butik, hvor man kan købe sig fattig. Hvis jeg kommer på de kanter, må jeg vist derind.
  Lige et lille spørgsmål, som jeg håber, at du vil svare på.
  Lagekagebundene - kan man sagtens fryse dem uden, at de bliver kedelige? Og hvad med cremer, mousse og sugarpaste - har du også erfaring med at fryse de ting?
  Der er rigtigt gået kage-spin i min hjerne;)
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 4. Det er ganske rigtigt et fantastisk sted, den lille købmands butik. Det er faktisk derfra jeg får næsten alt mit the, for de sender nemlig også gerne ......
  Skønt at læse om jeres hyggelige tur.
  knus

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det skægt! Jeg er kommet rigtig mange gange i Malerklemmen og tehuset som barn! Min mor tog mig ofte med på udflugt derude, og så kunne man ellers gå omkring i tehuset og snuse til de spændende ting og nyde købmandsstemningen.

  Jeg kan godt forstå, at du let kan købe dig fattig der - de har rigtig mange skønne ting.

  SvarSlet