tirsdag den 7. juli 2009

TAGGET.....

Vendt hjem efter en lang ferie, og har nu læst mig igennem mine favorit blogge, og deres gøren og laden i den sidste uge...
Så er det jeg opdager at der er en lille leg i gang, og at jeg sørme er blevet tagget af http://mettesofie.blogspot.com/til selv at deltage, og klart, det vil jeg da gerne....
Det går ud på at udvælge sine favorit blogge, og dermed give dem videre til andre..Og jeg vil da gerne dele ;-)

MEN....svært er det nu at vælge, for jeg synes at der er rigtig mange spændende, hyggelige og inspirerende bloggere der ude i blogland.

Jeg vil derfor give mine 9. mest læste blogge videre til jer i tilfældig rækkefølge:

http://mettesofie.blogspot.com/ : Mette Sofie skriver så sødt og fint om sit liv, viser dejlige billeder og jeg hygger mig, når jeg følger hende og kæresten Thomas's liv og færden på deres dejlige ture ud i naturen og i køkkenet med deres dejlige mad :-)

http://min-kage.blogspot.com/ : Vibeke viser sine fantastiske kager frem, hun er fantastisk dygtig, og jeg nyder hver gang hun har en ny kage på bloggen :-)

http://perletossen.blogspot.com/: Janne laver de mest vidunderlige smykker, jeg elsker dem og går ikke med andre. Hendes blog, og hjemmeside http://www.bygebjerg.com/ følger jeg trofast :-)

http://frkmuffin.blogspot.com/ : Sabrina skriver så sødt om sit liv, og deler ud af dejlige billeder og opskrifter, jeg bliver altid glad når jeg læser hendes blog :-)

http://lykkesverden.blogspot.com/ : Mette Lykke's blog har jeg dagligt læst siden min første dag som blogger, hendes glæde ved livet på Ærø smitter af på mig, og jeg hygger mig altid i hendes "samvær" på bloggen. Hun er et varmt og sødt menneske, og formår at dele ud af det på hendes dejlige blog :-)

http://petesey.blogspot.com/ : Peter's blog kan være temmelig spændende læsning, når lige han får skrevet... Han kan få sat nogle tanker i gang med det han skriver om, og det kan jeg rigtig godt li' :-)

http://fam-holmstrand.blogspot.com/ : Tina skriver meget åbent og gribende om sig selv og om sin lille familie. En dejlig ærlig livsbekræftende blog :-)

http://piskeriset.blogspot.com/ : Piskeriset har sin helt egen måde at skrive på. Jeg bliver specielt fascineret af hendes beskrivelser af restaurant besøg med dertil hørende billeder, og alle de lækre opskrifter hun løbende præsentere os for..Spændende blog, som jeg nyder at følge :-)

http://pernillepaa1.blogspot.com/ : Pernille's blog er meget inspirerende, tit får man nogle skønne farve oplevelser, og sjove bolig tips, og så skriver hun også meget levende om sit liv, dejlig blog at læse :-)

Det var så de 9. Mest læste blogs fra mig, derudover har jeg MANGE som jeg også læser, bla. Himmelske kager, Vibekes mad, Hanne K's verden, Cowgirl, Blomsterliv, Kagekonen, Huset i Hou, Kageamok, Kageklovnen, Helt i kage og mange, mange flere .....

Jeg håber at http://min-kage.blogspot.com/, http://perletossen.blogspot.com/ og http://lykkesverden.blogspot.com/ kunne tænke sig at lege med :-)

1 kommentar:

  1. Tusind tak for de pæne ord du har nævnt om min blog, jeg er glad for at du besøger mig :)

    Jeg skal ind og se på nogle af de andre blog du har nævnt dem kender jeg slet ikke, så det er da en god jeg hvor man kan få "øje" på nogle bloggere man ikke lige kender :)

    Kan du have en dejlig tirsdag aften, nu er det snart mig der har ferie

    Knus

    SvarSlet