mandag den 31. august 2009

Det styre for vildt...

Ja, gu' gør den så.....
Min nye køkkenmaskine er fantastisk.... I aften skulle jeg lige bage et par muffins og så skulle der hakkede mandler i, og så var det jeg lige havde tonsvis af overskud, og måtte afprøve den fine mandel kværn som var med i pakken.... Og SUPER SEJT.....Jeg gik nærmest helt i ekstase, over hvor fint den malede de mandler.....Og vupti stod jeg med en hel pose mandelmel. Det skal jeg bruge snart i en anden kage sammenhæng.....
Nå men videre i teksten...... Brombær muffins, skulle jeg bage og selvfølgelig skulle min køkkenmaskine bruges, det går jo som en leg....og jeg må sige at jeg nyder bare at kunne proppe ting i ;-)

Ulempen er så lige den kæmpe opvask der bliver, jeg er nemlig ret ferm til at skabe opvask, og især når alle de sjove dele fra maskinen skal vaskes.....

Men tro mig, det var det hele værd.... Opskriften har jeg fra min søde veninde http://jeanettecowgirl.blogspot.com/ og jeg må sige at de muffins er MEGASUPERFEDE......
uhmmmmm lækre at jeg har fået hendes tilladelse til at dele opskriften med jer.....
Brombær Muffins
250 g mel
tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
125 g margarine
125 g sukker
Reven skal af 1 citron
1 dl mælk
2 æg
125 g brombær
2 spsk sukker
25 g hakkede mandler
Bland mel, bagepulver og vanillesukker i en skål.
Smuldr margarinen i.
Tilsæt sukker og revet citronskal.
Rør mælk og de sammenpiskede æg i.
Rør forsigtigt brombær drysset med 1 spsk sukker og nødder i.
Fordel dejen i muffins papirforme og bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Og nyd dem lige som vi har gjort i aften...Velbekomme :-)

6 kommentarer:

 1. Hihi! Jeg tænkte på dig og din maskine i dag, da jeg var på udsalg i Kop & Kande! Når vi engang får et større køkken, vil jeg også gerne have en stor maskine, men pt. har vi desværre ikke plads, så jeg nøjedes med at sende lange blikke i retning af køkkenmaskinerne, da jeg gik rundt mellem hylderne :-)

  SvarSlet
 2. Jeg sidder da også og bliver helt vild med din maskine.
  Gad vide, om jeg ikke skulle se, at få min den gamle skiftet ud med en der bare kan det hele, den jeg har kan piske og ælte, og så kan den larme, så guderne må sig forbarme.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 3. Sikke et fint stykke legetøj du har fået dig:)
  Jeg er så misundelig!
  Både på den seje maskine, men altså også på de lækre muffins:)

  SvarSlet
 4. Piskeriset, hvor er det en dejlig følelse at blive tænkt på, tak for det :-)
  Ind til viderer kan jeg sagtens anbefale min Electrolux assisten køkkenmaskine, den ser ud til at være robust og effektiv.
  Ps. dine muffins ser fine ud.

  SvarSlet
 5. Vibeke.... Jeg kan i hvertfald anbefale min maskine, den er kraftig og larmer nærmest slet ikke, jeg var meget overasket over hvor lidt den siger:-)

  SvarSlet
 6. MissMuffin...Maskinen er virkelig sej, og den kan en masse spændende ting...Mine muffin's kan jeg også godt anbefale, de smager VIRKELIG godt.

  SvarSlet