fredag den 28. august 2009

Er verden syg?


Ja, åbenbart er verden syg.... Endnu engang er en stakkels pige blevet holdt indespærret i hele 18 år af sit liv. Hvad sker der lige? Er verden da blevet fuldstændig sindsyg , og hvordan kan det ske og ikke mindst, hvorfor har ingen set eller hørt noget?????
Jeg undre mig, har vi nok i os selv?
Hvad sker der i hovedet på de mænd som bortføre små piger og holder dem fanget i årevis?
Jeg er rystet, DYBT RYSTET, over at det her igen kunne ske.... Det er ikke ret længe siden vi så det sidst....... Frygten er nu, hvornår sker det igen............

2 kommentarer:

 1. Verden den må være syg Irene, vi har lige siddet og set det på TV og snakket om hvordan sådan nogle ting kan lade sig gøre, der må da være nogle der har set eller hørt noget, det er så umenneskeligt, jeg håber at de mennesker får den straf de bør have, men det gør de sikkert det er jo i USA

  Knus

  SvarSlet
 2. Ja, det er sygt. Ingen tvivl om det!

  Jeg tror desværre det er de dybeste afkroge af den menneskelige natur der kommer til udtryk i sådanne mennesker. På samme måde som nogen drives til at myrde instinktivt - nogle er bare mere "urmennesker" end andre.

  For et par tusinde år siden var det helt normalt at holde hinanden fanget, misbruge hinanden og slå hinanden ihjel. Heldigvis er vi kommet videre siden da, men det er umiddelbart det adfærdsmønster der falder mest naturligt for os mennesker. Skræmmende nok.

  Det at leve civiliseret, som vi kalder det i dag, og afholde sig fra at agere per instinkt er langt, langt vanskeligere end at leve som en viking. Vi er gode til det i vores del af verden, men i princippet er det instinkter vi undertrykker, fordi vi har nogle andre instinkter der fortæller os at det gør allerhelvedes ondt hvis vi ikke nærer os.

  Så bliver det norm, og de der træder ved siden af normen bliver unormale. De er måske i virkeligheden mere "mennesker", i ordets mest dyriske forstand, end vi andre er, men vi kategoriserer dem som umenneskelige.

  Når det så er sagt, så burde mændene bag sådanne forbrydelser skydes med det samme på live TV, men det er bare min mening!

  SvarSlet