onsdag den 5. august 2009

Kender i det ?

Kender i det, at man er så træt at man ikke kan tænke længerer? For sådan har jeg det lige nu, jeg er fuldstændig færdig for i dag. Men jeg har også nået rigtig meget...Stod op kl. 5.30, i bad, bagte 3 plader boller, passede mit arbejde, haft besøg, har ingen pauser haft i dag, lavet ovntørrede tomater (lige som alle de andre bloggere)
Og de blev lækre, så de er nok snart spist...Måske jeg skulle lave en portion mere i morgen ;-)

For dem i dag fyldte jo ikke ret meget, når de kom på glas og i olie :-)

Og tilsidst bagte jeg så lige 2 pizzaer med grillede auberginer og ovntørrede tomater oven på, og den smagte helt fantastisk..Uhmmmmmm
Så har jeg lige ryddet op efter maden, lagt tøj sammen, og været i bad... Punktum....
Golfbanen må undvære mig i dag, for jeg er virkelig så træt nu at jeg knapt kan holde mine øjne åbne. Men jeg nægter at gå i seng endnu.....Jeg vil sætte mig til rette i sofaen, og sortere videre i mine stakke af blade og lure lidt på tv'et imens.
Tak for i dag alle jer som læste med til enden, hvordan har jeres dag været?

3 kommentarer:

 1. Sikke et program du har haft idag!
  Den pizza ser super lækker ud!

  SvarSlet
 2. de pizzaer ser godt nok lækre ud..... mums mums

  SvarSlet
 3. Hæ, jeg havde guldfiskehukommelse på arbejdet i dag! Jeg blev ved med at glemme, hvad jeg var i gang med! Underligt nok nåede jeg dog en del, men tanker var der ikke særlig mange af på den indre skærm :-P

  Men bortset fra at jeg fik læsterlige tæv i brætspil her til aften, da vi havde gæst på besøg, så har det været en fin dag :-)

  De der pizzaer... de ser fabelagtige ud! Mmmm!

  SvarSlet