onsdag den 23. september 2009

Eksperiment 2.

Æbler, dem har jeg en del af i haven lige i øjeblikket...
Derfor måtte jeg endnu engang forsøge at lave æbler med Anis....
Resultatet blev til æble/anis marmelade, en spændende variation og jeg ser frem til at prøve smage det i morgen tidelig når den er kold... Men duften fejler ikke noget, og jeg er ret spændt på konsistensen og smagen.

4 kommentarer:

  1. Det lyder super lækkert med hjemmelavet marmelade. Jeg tænker på alle de æbler vi har her i gården, dem er da aldrig nogen der bruger.

    Men er det ikke sindsygt besværligt at lave marmelade selv?

    Orker ikke at give mig i kast med nye projekter der tager alt for lang tid.

    Hilsen Grith

    SvarSlet
  2. Hej Grith..At lave hjemmelavet marmelade er slet ikke svært og kræver faktisk ikke ret lang tid, kog frugt med sukker, tilsæt vanillie og rød Melatin og giv det et opkog..Skold glassene og skyld dem i en sjat atamon og så hæld den varme marmelade på glas og luk med det samme og på køl...
    Prøv, det er sjovt..
    Men jeg forstår dig nu godt, tvillinger er godt nok meget arbejde...
    Ps. glæder mig MEGET til at se din barnedåbs kage. Og tillykke med dem :-)

    SvarSlet
  3. Tak skal du have. Der er meget arbejde i to, men heldigvis ikke så meget som jeg havde frygtet.

    Jeg tror jeg giver det et forsøg efter weekenden. Æblerne i gården løber jo ingen steder. Kan man putte alle de ting i som man har lyst til - ligesom Stjerne Anis?

    SvarSlet
  4. Grith..Ja, du kan jo ekspermitere...som jeg gør...Jeg brugte godt nok stødt anis, da jeg ikke kunne få fat i stjerne anis... Men prøv dig frem...Kanel så bliver det helt juleagtigt...

    SvarSlet