Jeg kogte en lage af vand, sukker, vanille og anis og tilsatte så de skrællede og skårede æbler og lod dem koge op et øjeblik..Nu står de og trækker i lagen, og skal bruges enten i yoghurt eller med et par pandekager...uhmmmmm
Min dejlige køkkenhjælper har også gjort sit i dag, 4 plader boller blev det til, med revet squash, og kerner... Så nu er der atter brød i fryseren.
Ellers skal aftenen bare bruges på at slappe af, jeg er temmelig øm i ryggen og i min højre arm, så måske bare en aften i ro er tiltrængt.
Fortsat god aften derude i stuerne....
Sikke flittig du har været!
SvarSletJeg har også mega mange æbler der bar venter på at blive brugt, nu må vi se hvor meget jeg når:)
Knus
Ps: Jeg er da så misundelig over din fine køkkenhjælper:)
Mums... Lyder som en skøn lage til de æbler. Måske man skulle prøve. Vi drukner nemlig nærmest i sommeræbler lige i øjeblikket - og bliver de ikke brugt nu rådner de, og det ville da være ærgerligt ;o)
SvarSletJeg ser, at du bruger din "Agnes" flittigt :o)
Ja, æbler er der masser af for tiden. Jeg har også planer om at lave opskrifter med æbler i her i weekenden, så vi ikke drukner totalt i dem :-)
SvarSletJeg opdagede i øvrigt til min glæde, at æblesiruppen, som jeg lavede for nylig, er blevet endnu bedre af at stå i køleskabet i nogle dage, så den kan jeg varmt anbefale dig, hvis du skal bruge flere æbler!
Rigtig god idé med bollerne! Det lader til, at du stadig er godt tilfreds med købet ;-)
Kære Irene..
SvarSletDet ser godt ud din æbel smovs..
Der er mange muligheder med æbler og mange æbler..
Pas nu på du ikke redder dig en tennis arm af alt den golf..
Mange knus fra Mette.