søndag den 20. september 2009

Min søndag...

Sprøjteposen og alle mine tyller kom i brug i dag, det er godt nok kun en prøve, da jeg havde fået en ny tylle jeg ikke havde prøvet før, og som snart skal i brug på en kage.
Se, en lille græs tue ;-)

Ud over sjov med sprøjteposen har jeg bagt hele 6 kæmpe lagkagebunde.... Min nye køkkenhjælper kom rigtig på arbejde, og hvor kan den dog piske...Jeg er virkelig glad for min maskine :-)

Stegen er taget ud af ovnen og pakket godt ind så den kan trække i fred...Flødekartoflerne bobler i ovnen og dufter helt vidunderligt af muskatnød.
Snart skal vi spise, og det ovenpå en meget arbejdsom weekend, jeg har virkelig fået klaret mange ting, så min samvittighed har det godt...
Desværre var det på bekostning af et ellers meget fristende tilbud om en søndagstur, med vores søde venner...MEN somme tider må man desværre vælge det kedelige, og jeg fik sørme styr på en masse må jeg sige.... Vennerne kom heldigvis lige forbi til en hurtig kop kaffe, det var super hyggeligt...MEN jeg er godt nok skuffet over at de ikke ville blive og spise med...
Men nu er der mad...uhmmmm jeg er også død sulten...Velbekommen

2 kommentarer:

 1. Sikke effektiv du har du været..
  Du trænger vist snart til en rigtig fridag.

  SvarSlet
 2. Sikke fine ting dine tyller kan:)

  Spændt på at se nogle kæmpe lagkager fra din hånd.

  Er ret misundelig på din røremaskine. Hvis jeg kommer til ekstra penge på et tidspunkt, så vil jeg også eje sådan en!

  SvarSlet