lørdag den 24. oktober 2009

kagen med de smukke blomsterKagen har jeg lavet til Josephine som fylder 18 år i dag, hun ønskede sig en lyserød kage med hvide blomster på, gerne roser og liljer:-)

Kagen er lagt sammen med hjemmebagte lyse bunde, hindbærmousse og mørk chokolademousse, derefter er den smurt op med en lækker luftig IMBC og overtrukket med en dejlig lyserød marcipan.... Blomsterne har jeg modeleret i sukkerpaste, og derefter malet op med levnesmiddel farve. Kanten for neden er sprøjtet med royal icing.

Josephine var begejstret, og jeg er selv meget glad for resultatet, så nu håber jeg at hun og alle hendes gæster vil nyde denne lyserøde drøm og få en skøn aften.

14 kommentarer:

 1. Du er altså bare fantastisk til blomster, hvor er de smukke.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Du har overgået dig selv !!
  De blomster er kunsværker udi kagekunsten.

  SvarSlet
 3. hvor er det en smuk kage! Det er næsten synd at spise den :-) Sikke en dejlig måde at blive 18 på

  SvarSlet
 4. Den er altså bar så flot og overdådig. Den ville jeg slet ikke kunne få mig til at spise- hvis ikke det var forsi indholdet lyder frygteligt lækkert:)

  SvarSlet
 5. Den flotte kage fandt jeg da jeg ledte efter en opskrift på citrontærte med citronskiver som pynt. Mine citronskiver har det med at blive meget hårde i skallen, når de har været en tur i vand og sukker ( simret ca. 40 minutter. Jeg bager ikke selv så meget mere, men har tidligere være meget til konditorkager. Jeg er nu lidt rusten, hvor jeg bliver 50 og skal til selv at kreere min kagebuffet til festen. Med venlig hilsen Tupaarnaql@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Hej

  Hvor er dine blomster smukke !!! Det er da helt vildt !

  SvarSlet
 7. Wauw, hvor er den smuk! Den er jo helt enestående. Nænner man at skære i sådan en?

  SvarSlet
 8. Ahhh, Irene - for noen kunstverk du tryller frem!! For en heldig 18 åring som kunne by på den kaka der! Du er til stor inspirasjon - jeg får såååå lyst å bake selv. Men jeg har et problem..... Jeg klarer altså ikke å stoppe - så lenge kaken ikke er spist opp, så mååå jeg bare ha et stykke til og et stykke til... ;)

  Vi håper forresten veldig på å få til en Københavntur før jul, med juleshopping, god mat og fotografering. Titter i så fall innom bloggen din for litt tips om hva vi bare mååå få med oss ;)

  Ha en strålende dag - her skinner solen :)

  SvarSlet
 9. TUSIND; TUSIND TAK SKAL I HA* ALLE SAMMEN, FOR ALLE DE SMUKKE ORD :-)

  SvarSlet
 10. Nej, hvor er den fin! Sikke et arbejde - hvor er du altså fantastisk dygtig :-)

  Hvor lang tid tager det at dekorere den?

  SvarSlet
 11. Hold k... (Pardon my french) - men det er simpelthen den smukkeste samling blomster jeg nogen sinde har set på en kage.
  Fantastisk!

  SvarSlet
 12. Kære piskeriset... Tusind tak for de søde ord..Og ja, jeg ville lyve hvis jeg bare sagde at det ikke tog tid...Det tager MEGET tid...At lave blomsterne/dekorationen tager mange mange timer,faktisk mange dage...De skal modeleres, tørre op og så males...
  Kagen tager også et par dage at lave fra bundene bliver bagt til fyldet laves og puttes i og skal stå på køl, smøres op og står på køl igen og så overtrækket på, Selve pyntningen som er det sjoveste tager ikke så lang tid enda....Men er det fedeste ;-)
  knus Irene

  SvarSlet
 13. Kære Frau Putz...Tusind tak skal du ha, det er jeg glad for at høre at du synes, jeg er nu også meget tilfreds med denne kage/dekoration selv.
  Knus Irene

  SvarSlet
 14. Nøj hvor er den bare flot :0
  Elsker farverne er så lyse i forhold til selve kagen. Det er helt vildt, som du har fået detaljerne frem i blomsterne.
  Wauw ♥

  SvarSlet