lørdag den 7. november 2009

GIVE AWAY.....Vind et smukt smykke....

I dag runder jeg 1 år på min blog, tænk engang at min virtuelle dagbog skulle gå hen og blive 1 år, og at jeg stadig nyder at skrive på den.

Ikke nok med det, har min blog også fået mange faste læsere og mange søde kommentare får jeg hver dag på den, Tak til jer alle forde i læser med, både i medgang og modgang :-)
Derfor synes jeg det nu er blevet min tur til at give en gave væk, og i dagens andledning har smykke designer Janne Bygebjerg,
http://bygebjerg.com/ sponsoreret et smukt smykke som jeg vil forære til en af jer derude.
Selve smykket skal være en overraskelse, så den der vinder har noget at gå og glæde sig til.

Denne dygtige smykke designer vil forøvrigt også være til at finde på dette års julemarkedet på Gavnø, fra Fredag den 13 til søndag den 15 November, hvis nogle skulle komme på de kanter.


Det er meget nemt at være med, så kom bare i gang, det vil glæde mig.

1 lod= Skriv en kommentar til mit indlæg

2 lodder= Skriv en kommentar og meld dig som fast læser her på bloggen

3 lodder= Skriv en kommentar, meld dig som fast læser, og lav et link til min GIVE AWAY på din egen blog (du skal være velkommen til at låne billedet til linket).

Du skal selv gøre opmærksom på hvis du tager 2 el 3 lodder... Er du allerede fast læser ryger der automatisk 2 lodder i bunken (gør mig for en sikkerheds skyld også opmærksom på det)...

I dagens andledning vil det glæde mig rigtig meget hvis der er mange som sender mig en lille kommentar, så jeg kan få fornøjelsen af at trækker en heldig vinder Fredag den 13 November.

15 kommentarer:

 1. Hvor spændende!!!
  Jeg vil i første omgang give mig i kast med 2 lodder, så her kommer et lille "Godmorgen" fra mig og fast læser har jeg jo været længe:)

  SvarSlet
 2. HIP HIP HIP HURRRRAAAAAAAAA Tillykke......

  Jeg har længe fuldt med på div blogs... men har først fornylig fundet ud af at man kunne registrere sig som fastlæser... Og det gør det hele meget nemmere og hyggeligere.

  Håber du får en dejlig Weekend
  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen - og med bloggen. Synes jo det er fantastisk at læse med.

  Jeg giver mig i kast med 3 lodder, jeg har aldrig prøvet at vinde noget - men jeg er helt tosset med smykker.

  Håber du får en rigtig god weekend.

  Knus Grith

  SvarSlet
 4. Tillykke med bloggens fødselsdag :-)
  Jeg hopper hermed på 2 lodder.
  God weekend!

  SvarSlet
 5. Tillykke tilykke :-)
  Jeg vil rigtig gerne deltage -SS- Og det gør jeg med 2 lodder ..... Ihhhh hvor spændende :-D

  SvarSlet
 6. Kære Irene.. STORT tillykke med dit første år i blogland. Det er godt nok blevet til mange indlæg fra din side, på bare det ene år :)
  Jeg hopper med på konkurrencen med 2 lodder.. Og så glæder jeg mig til at se, hvad Janne har tryllet frem til den heldige vinder! Knus MetteSofie

  SvarSlet
 7. Hov! Hvor mærkeligt - jeg har haft dig i min blogroll i lang tid, en jeg har aldrig fået tilmeldt mig som fast læser på siden, så det har jeg fluks gjort :-)

  Hav en god weekend!

  SvarSlet
 8. Et stort tillykke med 1-års fødselsdagen på din blog - glæder mig til lagkage!!!!

  SvarSlet
 9. Hei, Irene :)

  For det første: Såååå snill du er, som deler ut presang, når det er du selv som fortjener det. Gratulerer så mye med ett års dagen :) Du gleder mange med dine herlige hverdagsskriblerier, og ikke minst - fantastiske kaker! Tusen takk til deg :)

  Og så leser jeg at vi har hatt litt like uker, du og jeg. Sånn passelig slitsomme, ja. Og jeg og har hjulpet min sønn en del med flytting. Tror han synes det er godt å få hjelp av mamma, samtidig som jeg kanskje blander meg for mye. Vil jo bare hjelpe ham, og skjønner ikke helt at han er voksen gutt og klarer det meste utmerket selv ;) Hehe, godguttene, våre :)

  Som sagt - masse til lykke med ett års dagen, Irene. Og takk for at du stadig titter innom meg med de herligeste hilsner. Du er en god dame - takk for alt du deler :)

  Klem fra Norge.

  SvarSlet
 10. Gratulerer med dagen og med en spennende blogg! Kanskje er det jeg som er den heldige...smykker får man aldri nok av :)

  SvarSlet
 11. Spændene pakke, så jeg må heller prøve lykke..

  SvarSlet
 12. Hvor spændende. Tillykke med 1 års dagen.
  Jeg er med på 3 lodder:-)

  SvarSlet
 13. Tillykke, Tillykke & Tillykke
  Jeg synes det er så fedt og kunne læse med på din blog!

  Jeg tror jeg hopper med på 2 lodder

  SvarSlet
 14. Jamen tillykke med årsdagen!

  Og her gik jeg lige og troede, at vi alle ville blive inviteret på kaffe og en af dine lækre kager...

  Men sådan en give away er da også en god ide - og jeg kaster straks 2 lodder i din hat, for jeg er da fast forbi for at følge med i din verden.

  God fornøjelse med 2. år.
  KH FP

  SvarSlet
 15. Tillykke!
  Det vil jeg da også rigtig gerne være med til, med 3 lodder. Jeg er fast læser og jeg laver også lige et link på min blog :-)

  SvarSlet