mandag den 16. november 2009

Advents gaver

Kalender gaver til min kære veninde ovre i Sveriges land, som hun fik med sig hjem i går, så hun kan gå og blive rigtig nysgerrig ;-) Hahaha...
Men hvor er det en sjov tradition, sådan at lave/finde gaver og give dem væk...Bare alene den tid det tager at finde det helt rigtige til netop den person som skal være modtager, og bare hygge sig med det og have tid.....TID har jeg taget mig i år, til at hygge mig med at finde disse gaver, og pakke dem ind....Jeg elsker at give gaver væk, og se/høre hvor glade modtageren bliver :-)
Jeg må nok indrømme at jeg i år allerede har købt og pakket en hel del pakker ind nu til jul, og det er ikke engang juleaftengaver endnu ;-)
Så blev det mandag, vejret er okay, ikke koldt og ingen regn....
Men jeg er træt, det har været en MEGET hård formiddag, og jeg er totalt slidt op..Glæder mig til fyraften og afslapning...Hvis ikke lige der er 1000 ting som skal ordnes, det har jo haltet lidt med rengøring og tøjvask i weekenden....Men pyt, det var en dejlig weekend..

3 kommentarer:

 1. Ihh... jeg elsker gaver. Elsker at finde dem, give dem og få dem.

  Kom sådan til at tænke på at jeg som barn elskede at få pakkekalender af min farmor. Det var altid sådan nogle gode ting der var i.

  Dejligt at det er noget du har hygget dig med.

  Knus Grith

  SvarSlet
 2. Åh, det er så hyggeligt! Hvor er det sødt af dig :-)

  Jeg plejer at lave til gemalen, men jeg tror, det bliver en adventkalender i år. Jeg har også tidligere lavet til min mor i mange år, ligesom flere venner har fået en pakkekalender. Det er så sjovt at lave!

  SvarSlet
 3. Det er så hyggeligt med advents gaver..
  Jeg har to veninder som jeg skal lave til, og jeg glæder mig til pakke ind..

  SvarSlet