onsdag den 25. november 2009

Kvart i kvalme..

MØRKT, er det udenfor lige nu, klokken er bare 7, og her er helt stille på nær en hund som gør i det fjerne....
Så blev det Onsdag, vi er snart nået ind midt på ugen og fredagen nærmer sig.....
Skal snart igang med arbejdet, men nyder nu min stille stund her foran min pc inden dagens arbejde går igang.
Venindens og min aften i går gik fantastisk, vi osede butikker lige intil vi næsten blev smidt ud...haha...
Vi spiste "Stjerneskud" og købte lækre kager med hjem til kaffen...
Og vi snakkede, grinede og nød bare at have tid til "ingenting", for hvor er det dog svært i den kommende tid at finde tid til "Ingenting".
MEN det bliver jo også en hyggelig måned, december er varm, hyggelig, rar, travl og dyr....Men jeg holder af den, lige som de fleste....
Men den 27 eller 28 December bliver pynten taget ned igen og gemt væk, jeg elsker at være klar til nytår med et rent og frisk hjem, som bare ikke skal bære præg af jul....Desuden har jeg fødselsdag den 29, December, og juletræ og pynt høre sig ikke til på min fødselsdag.
Nå, men nu er det onsdagens arbejde der skal gøres...Ha en dejlig Onsdag alle sammen :-)

4 kommentarer:

 1. UUUHhh ja December har osse altid været noget specielt i mit liv.. Men de sidste par år har det desværre ikke være det sammen, men jeg har lovet mig selv at ingen skal kunne tage Decemberglæde & tåre fra mig..;0) det skal være min lille hygge måned..

  Ha en fantastisk dag

  SvarSlet
 2. Idylisk morgenstund på deg i dag, Irene :)

  Ja, vi er heldige som har desember med juleforberedelser og kos å klamre oss til - ellers hadde vinteren blitt forferdelig lang. Jeg skal avgårde å handle litt svibeler så jeg får laget noen dekorasjoner og stillebener. Veldig vakker stilleben du viser i innlegget under, forresten.

  Jeg er tidlig ute med julepynten - har allerede plukket frem littegrann. Men 2. nyttårsdag forsvinner det meste ut. Bortsett fra lysslynger og lyskranser. Det blir så mørkt uten dem, så de får henge lenge.

  Og vet du - eeendelig skinner sola ute. Det har vært veldig grått og trist her en stund. For bare en halv time siden plasket regnet ned her. Men nååååå - som ved ett trylleslag forsvant skyene og sola tittet frem :) Juhuu :)

  Ha en fin dag :)

  SvarSlet
 3. December er en rar måned, godt nok travl, men også meget hyggelig.
  Selvom det kan være svært når der er nogen man savner af hele sit hjerte, så husk på søde Tina, at lev livet og nyd december med dem du har omkring dig.
  Mange knus Irene

  SvarSlet
 4. Søde Lene, tak for dit dejlige og livsbekræftende kommentar, jeg blev så glad :-)
  Du har så evigt ret, hvis vi ikke havde December og julerier så ville vinteren være frygtelig lang.
  Der er så mange hyggelige og dejlige tratitioner forbundet med jul, og vi mennesker bliver også mere åbne og venlige i den måned...Hvad mon sker med os? Hvorfor kan vi ikke bare være søde ved hinanden hele året? Ja jeg undres ofte over det...
  Knus Irene

  SvarSlet