torsdag den 24. december 2009

Glædelig Jul


Glædelig Jul til jer alle som læser med på min blog, må i få en rigtig skøn aften i hyggelige og trygge rammer, og med alt hvad der høre julen til :-)
Mange Julehilsner fra Irene

Her er julehumøret i top, alt er klar og parat, småting mangler, men de skal nok blive nået...
Her skal hygges igennem, intet hastværk, vi skal bare have en dejlig aften med Disney's juleshow kl. 16 og lækker mad og en god flaske vin..Og selvfølgelig mandelgave.....
Aftenens menu er Andebryster, Flæskesteg, hvide og brune og franske kartofler, rødkål og brun sovs...
Derefter selvfølgelig Risalamande med lækker kirsebærsovs og med mandel i, naturligvis..
Så skal der pakkes gaver op, og hygges med juleslik og kaffe....Uhmmmmmmmmmm jeg glæder mig.
Glædelig jul alle sammen, se nu bare, vi har stadig hvid jul.....

4 kommentarer:

 1. Ååååå... Nå var det jeg som ble rørt her :) Du, det finnes intet bedre enn når andre blir glade, og det var et nyydelig gaveinnlegg og en herlig mail jeg hadde fått av deg :)

  Jeg skulle egentlig bare innom pcèn for å dobbeltsjekke steketemperaturen på juleribba, og så havnet jeg (heldigvis) innom her en julemorgen. Herlig julestemning hos deg, Irene - og den julemenyen din høres bare nammi ut :)

  Selv skal vi bort i kveld, til husbondens søster, men hun har noe galt med ovnene sin, så jeg steker ferdig juleribba her og tar den med. Og så koker hun pinnekjøtt, så det blir to forskjellige retter.

  Det er forresten et vakkert julekort ut av vinduet her - snøen daler ned, og grantrærne er tunge av hvit julesnø. Jeg tror husbonden må ha vært snill - for han ønsket seg masse snø - og det kom i natt. Jeg håper at vi kanskje får knipset litt bilder i dag - det har ikke blitt så mye tid til det i det siste.

  Ha en strålende jul, Irene! Og jeg synes det er såååå koselig at der ligger en liten ting fra meg og under treet ditt - ikke så glitrende og flott som smykket jeg fikk fra deg, men dog en liten julehilsen :)

  GOOOOD JULEKLEM FRA VINTERLANDET :)

  SvarSlet
 2. Og i lige måde :-)

  I stuen ligger der gaver overalt - de skal pakkes ned i poser, så de kan komme med til juleaften hos svigerforældrene.

  Det bliver en dejlig dag :-)

  SvarSlet
 3. Kære Irene.
  Rigtig glædelig juletræs fest..
  Julefred og fryd puster jeg over til dig fra Ærø..

  SvarSlet
 4. Kære søde Irene :)
  Du må da have vundet præmien for årets flotteste juletræ, hvis sådan en nominering skulle finde sted.. Du og drengene ønskes en rigtig glædelig jul! I har jo været klar længe, så hyg jer nu rigtig godt og slap af og nyd hinandens selskab indtil maden skal på bordet :)
  Mange juleknus MetteSofie

  SvarSlet