lørdag den 12. december 2009

Hvem har flyttet min ost?


Sådan hed bogen jeg i dag fik i min 12. pakke... Sjov titel men vist med et meget seriøst budskab...glæder mig til at læse den.

Fredagen tog en anden drejning end beregnet, jeg fik nået en masse...Bla. fik jeg købt ALLE julegaverne, og pakket dem ind, så nu er det også klaret...Det gik nærmest som en leg, efter bare et par timer var det overstået:-)
Jeg fik lavet endnu en portion brændte mandler og de blev indtaget i selskab med Matador, de 4 første afsnit..Hvor hyggeligt....Ud over det fik jeg lavet en masse praktiske ting, så alt i alt gik det fremragende i går.

Om lidt er vi dem som er kørt...Først til køge og kikke på julestemning, så videre til julemarkedet på et gods og så videre til Mosehuset...Hold op hvor jeg glæder mig..

Kan i alle have en fantastisk hyggelig lørdag, og husk nu at pas godt på jer selv og hinanden :-)

3 kommentarer:

 1. Hehe - herlig tittel på boken din - og jeg ble riktig så nysgjerrig på hvem som har flyttet osten din :)

  Duu, så heldig og flittig du er, som har fått unnagjort så mye til jul. Her går jeg litt rundt meg selv, men jeg har altså en skriftlig eksamensoppgave som skal leveres den 4.januar - og jeg hadde jo så lyst til å bli ferdig med den nå FØR jul.

  Jeg har altså ikke kommet lengre med mine brente mandler enn at mandlene er kjøpt inn, iallefall - og det er da noe.... ;)

  Vi skal avgårde på julebord i dag, og blir alle sammen hentet med buss kl halv to. Kvelden og natten skal tilbringes på et hotell like ved Gardermoen flyplass - så i dag tar jeg meg tid til litt egenpleie for skjønnhetens skyld ;)

  Nyt dagen og julestemningen, Irene :) God klem fra meg :)

  PS - nyyyydelige julebrev du har laget - du er virkelig kreativ - og ikke minst flittig som tar deg tid til å lage dem selv. Neste år skal vel jeg og..... ;)Da er jeg ferdig med studiene mine :)

  SvarSlet
 2. Sikek en god god lørdag du har foran dig - og hvor er det lækkert med brændte mandler!

  Bogen kan du helt sikekrt gløde dig til - og har du lyst til flere kan jeg anbefale 'Kunsten at sluge en elefant' :-)

  God god lørdag til dig :-)

  SvarSlet
 3. Kære Irene. Jeg er faktisk spændt på at høre din kommentar om bogen, når du på et tidspunkt har læst, for jeg kan efter 6 år, stadig huske de forskellige reaktioner den gav på min daværende arbejdsplads. God fornøjelse. Signe

  SvarSlet