mandag den 14. december 2009

Lige til en Michelin stjerne..


Dagens pakke var disse SKØNNE øreringe som passer perfekt til kæden jeg fik igår...De er på allerede og der vil de blive rigtig længe , de er skønne, tusind, tusind TAK :-)

Vores årlige Konfekt dag gik over alt forventning, sikke et mekka af marcipan, nugat, overtræk chokolade og pynt...Vi hyggede og fik lavet en masse imens vi snakkede, og tiden bare fløj afsted..Men sådan er det jo når man er i det allerbedste selskab.

Mette Sofie's kæreste lavede mad til os, og det er han altså bare helt fantastisk til, det var lige til en Michelin stjerne så vildt fantastisk smagte det..Uhmmmmmmmmmmm

Hans måde at få det til at smage, og se ud på var en fryd for både øje og gane...Jo, den mand er en sand kunstner i et køkken...Til dessert stod han og bagte de dejligste pandekager til os og serverede dem med vanilieis og varm råsyltede bær til..SMOVS....hvor var det genialt sat sammen, det havde jeg aldrig tænkt på...Men den ide' har jeg kopieret....

For ikke at snakke om hyggen i deres nye skønne hjem, det oser af hygge og lykke, og hvor er jeg bare glad på deres vejne at de har det så godt...Det var en PERFEKT dag i de PERFEKTE omgivelser...
Så sikke en fantastisk weekend jeg har haft, jeg har nået en masse og alligevel hygget og slappet af som aldrig før....Perfekt har denne weekend været, og jeg er så glad i låget at det er lige ved at springe...Hvor er det skønt at have det sådan :-)
TUSIND TAK TIL JER ALLE, BÅDE VENNER OG BLOGGERER FOR AT I HAR GJORT MIG SÅ GLAD :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor er det dejligt at høre om sådan en weekend! Jeg var også ret glad for min (både julerier, se venner, slappe af og lave masser af mad!), men det er nu skønt at høre om andre, der også har det godt :-)

    SvarSlet
  2. Ih hvor er du altså sød Irene. Tro mig, vi hyggede os også rigtig godt i jeres selskab og har også følt os glade og lykkeige hele dagen efter så dejlig en søndag :) Det er skønt med dejlige venner og en dejlig familie! Vi glæder os allerede til vi skal ses igen allesammen :)

    SvarSlet