søndag den 15. marts 2009

Før vi fik bil....

Dagen blev igen helt anderledes end jeg først havde regnet med, godt nok fik jeg bagt Pitabrødene færdige og de blev ret gode faktisk (det er ikke sidste gang)
Så snakkede jeg lige i telefon i en hel time eller mere med min søde veninde som lige er vendt hjem efter 14 dage syd på, og det var bare så dejligt at snakke med hende igen.

Så kom en sms fra vores søde venner, med et tilbud om at køre en lille søndagstur og kikke lidt. Det blev til mange dejlige timer, hvor vi både var i "libhaverriet" og hos "Isabella", hvor man bare kan sige "nøj hvor er den sød" ,"Ih hvor er den fin", "altså hvor ville jeg gerne eje det her" OSV. OSV.
Så kørte vi videre til en planteskole......Pæne billeder ;-) Og så gik turen over mark og eng og videre til flere små havne rundt omkring...Se lige hvad der kom ud af det...Bilen måtte standse op til MANGE gange undervejs....(Jeg sender hermed et kæmpe TAK til ham som sad bag rettet) :-)Sjove, pudsige og ikke mindst spændende motiver blev det til, der vil komme flere af samme slags de næste dage, da jeg vist kom til at tage lige lovlig mange ;-)Ja, dette her motiv studsede jeg noget over.....Er det ikke ret morsomt?2 kommentarer:

 1. Jamen vi bor da klart i et skønt og lækkert område....:-)
  Isabella`s skønne og romatiske butik... Ihhh der må jeg snart hen igen. Sidste år gik jeg lidt amok med hendes blomster og urte frø. Købte vist også lidt kage ting ;-) Det blev en dyr omgang (ups)

  Sjovt billed, det sidste -SS-

  SvarSlet
 2. Sikke ne dejlig søndags tur, du har været på.
  De indsejligs bøjer står da et pudsigt sted. Rød for bagbord og grøn for styrbord, lige dirkte på land. Godt det ikke er mig der skal navigere efter dem.

  SvarSlet