onsdag den 30. september 2009

Det vrimlede med POLITI

------------------------------------------------------------------------------------------------- Trafikken i København under IOC-møderne
I forbindelse med IOC-kongressen i perioden fra den 30. september til den 9. oktober 2009 vil der være en række trafikale indskrænkninger, enkelte lukkede veje, og periodevis lukning af visse vejstrækninger mellem indre by og Bella Center. Dette medfører desværre nogle ulemper for den kørende trafik.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi fik pludselig en helt spontan ide' om at køre en tur ind til FIELDS i København, bare sådan lige efter fyraften og midt i myldre trafikken....
Hvad vi ikke lige havde tænk over var at det vrimlede med politi over alt....Specielt omkring Bella Centret som var helt lukket til med høje barrierer og massevis af politi....og Politi motorcykler som kørte rundt omkring os..... Jo, der var godt nok sikkerhed i top klasse for de vi sådan skulle en tur i Fields ...SMIL.... ;-)

Vi kom da også af med en masse penge, vi fik os hver en ny vindjakke, et golf fiskenet, nogle sko og en trehjulet vogn.....Det er jo dyrt at komme til staden, og så med alt den sikkerhed ;-)

Tænk at Oprah sover for over 21.000 pr. nat, hun må sørme sove godt.......
Jeg skal nu også nok sove godt i nat, det har været en lang, men dejlig dag i dag :-)
I morgen skal jeg tidlig op, de lukker for vores vand i hele nabolaget fra 8-16, og det er jo rædsomt...så der skal fyldes vand i spande og gryder, så vi ikke går tør :-) Og kaffen skal brygges, det er næsten det vigtigste ;-)

5 kommentarer:

 1. Ja det er ikke nemt når "nogen" forvildre sig ind til storbyen.
  Så skulle du prøve at få hverdagen til at fungere :-(
  Jeg er nok nød til at blive i skåne fredag, for der bliver det helt tosset. Selv øresundsbroen lukker i flere omgange og jeg har vist ikke tålmodighed til at sidde alt for meget i kø.....
  Håber I kom godt hjem med alle indkøbene.

  SvarSlet
 2. Ja jeg kunne ha fundet på det sammen ;0) en tur til kbh er nu dejliigt ind imellem, hvem kan ikke li at snolle hi hi Og tænk at vi på en uge for besøg i lille Danmark for 2 store kendisser..

  SvarSlet
 3. Vi bor i København og har intet mærket til det - det var først da jeg læste avisen at jeg så Opera var i København.

  Politi har vi ikke set mere til end normalt - men hvad skulle hun dog også lave herude på Nørrebro.

  Det lyder som en fin shoppingtur omend der var lidt kø og politi.

  SvarSlet
 4. Hei, Irene :) Det er så koselig at du titter innom meg fra den andre siden av "dammen" ;) Så får jeg tittet tilbake (jeg er neimen ikke helt sikker på om jeg har link til deg, men det skal der gjøres noe med).

  Hehe, ja, tenk bare på hvilke beløp de sover for, alle disse celebre gjestene dere har på besøk i disse dager.... Sukk - min mann burde forstå at jeg er billig i drift, ja, hehe ;)

  Her om dagen fant jeg forresten ut at byen min, Drammen, har København som forbilde som sykkelby. Det legges virkelig ressurser til for at Drammen skal bli en så bra sykkelby som mulig. Og det passer min mann og meg veldig godt - vi elsker nemlig å sykle - med kameraet rundt halsen :)

  Ha en finfin dag, Irene :)

  SvarSlet
 5. Uha ja.. Og det bliver meget værre i morgen, når Obama kommer til byen.
  Knus fra Ærø

  SvarSlet