onsdag den 17. februar 2010

Et strejf af forår..

Hvis ikke foråret har tænkt sig at komme, ja, så må jeg jo bringe det indenfor. Derfor købte jeg i går to bunter påskeliljer og i løbet af natten var foråret kommet i mit køkken, og med det også lidt bedre humør end i går. Dagen i går var grå, næsten sort, intil jeg "flygtede" hjemmefra og mine fire vægge og de små fugle... Vi kørte forbi pizza-manden, købte 4 pizzaer og tog flugten op til sønnen og svigerdatteren hvor vi tilbragte aftenen med pizza, cola og tv hygge..Bare det at komme lidt hjemmefra og  i deres selskab fik redet min ellers meget grå dag.
Natten har været nogenlunde, jeg har været vågen 100 gange, men har også været meget bevidst om hvordan jeg skulle ligge, og slet ikke ligge på siden, selvom det er det jeg bedst kan li...Så min arm gør heldigvis ikke så ondt i dag som i går...puhaaaaaaa.... men jeg ser frem til at blive tortureret hos fyssen på fredag, for det må for pokker da snart hjælpe.....
Men heldigvis er humøret bedre i dag, så mon ikke det nok skal gå alt sammen.
Tusind tak til alle jer som har send mig søde kommentare, har ringet og tænkt på mig, og også til dem som lige kom forbi for at høre hvordan jeg havde det...Tusind TAK for det, det varmede:-)

2 kommentarer:

  1. Dejlig at høre at dit humør er for adgående.. Jeg har også købt blomster, det skal der til når vi ingen engang kan se lidt grønt derude..
    Jeg tror de små pipper savner dig, når du smutter hjemme fra..

    SvarSlet
  2. Hi Im a new follower love the flowers....cant wait til SPRING lol.    Hope to see you again soon!( love the music)

    SvarSlet