mandag den 8. februar 2010

Kæmpe store ......

Kæmpe store snebolde mødte jeg på min vej her i eftermiddag...Jeg var trukket i vinterfrakken og de tunge støvler og var begivet mig på en længere gå tur ud i det hvide landskab....Hvidt, hmmm...nej snarer gråt og beskidt at se på, men der er meget af det...
Det var en lang og meget kold tur, kulden bed sig fast i min hud og satte farve på mine kinder, men dejligt friskt og bestemt en rigtig god ting for mig at gøre, i stedet for at sidde der på min flade og lave ingenting.
Apropo lave ingenting, så er jeg ENDELIG blevet færdig med Stieg Larsson's 3. Bog om Lisbeth Salander....Og hold da op hvor var den bare spændende lige indtil den aller sidste side...Synd der ikke er flere.
Nu ligger der så en ny bog klar og venter på at blive læst, Jane Aamund's  Smeltediglen, første bog har jeg læst for meget længe siden, nu glæder jeg mig til at læse denne..Men nu skal jeg lige synke Stieg Larssons bog først.
Armen min, har det heldigvis bedre end i formiddags, så jeg håber han ramte lige der hvor han skulle.
Nu står der sofa hygge på programet, og frisk brygget kaffe...Fortsat god aften til jer alle :-)

1 kommentar:

  1. Hvor er det dejligt at armen har det bedre! Må altså igang med Stieg Larrsons romaner. Gad godt lige sådan en gåtur i bidende kulde - altså med ordnetlig tøj ;-) KNUS

    SvarSlet