torsdag den 11. februar 2010

Tagget i en lille blogleg...

Jeg er blevet tagget til en lille blogleg af Grith , og tid har jeg jo nok af i øjeblikket, så hvorfor ikke fortælle lidt om mig selv, hvis det har nogens interesse.....

BLOMST: Hvide blomster holder jeg meget af, en flot rokokko buket med hvide blomster og grønt, er lige mig. Men en kulørt buket i de sjoveste farver og former, er jeg også blevet vild med.
Ynglings blomsten er liljekonval og orkide'er.


MAD: Hmmm..jeg elsker god mad, goumet mad når der rigtig er kredset for det og øjenene får en på opleveren samtidig. Favoritter er der mange af, men generalt lækker tilberedt mad, er jeg glad for.BØGER: Jeg holder af krimier, gerne om seriemordere. Jane Åmunds bøger om Juliane Jensen og klinkevalsen, var jeg vild med. Og ikke mindst Stieg Larssons bøger har fængslet mig meget.


TØJ: Jeg elsker sort tøj, min favorit påklædning er tunika- kjoler,leggins og farvede bluser indenunder.

SKO: Har ikke nogen særlig passion for sko/støvler, men går mest i fladt fodtøj. Bedste fodtøjs køb ever er mine grimme nye vinterstøvler, aldrig mere skal jeg fryse på mine tæer.


BAGVÆRK: Jeg ELSKER at bage, kager, brød, you name it.GRØNTSAG:  Jooohhhhhh.... Dem skal man jo ha'.....Det er også okay, mange grøntsager smager virkelig godt, men det er ikke noget jeg elsker.


FRUGT: Mango er i øjeblikket min favorit og appelsiner.


FILM: Åhhhh...Jeg elsker film, men kan aldrig huske deres titler. Men et par film som har brændt sig fast, er "American history X", en fantastisk og helt igennem hårdslående film. "Crash" en film der sætter nogle tanker igang.  "Slumdog Millionaire" en indisk film som gjorde stort indtryk på mig. Men i det hele taget film som sætter nogle tanker igang, kan jeg godt li'.


THE el. KAFFE:  Ingen tvivl her, KAFFE og atter KAFFE, jeg drikker alt for meget kaffe hver dag. Te drikker jeg kun når jeg er syg.

UGEBLAD: Køber ikke selv ugeblade, men arver ofte nogle og elsker at læse dem og pille gode opskrifter ud, feks. fra Femina eller Alt for damerne.


STRAND; SKI el. BYFERIE:  Byferie er nok mest mig, jeg er ikke til at ligge på stranden eller ved poolen, men vil hellere se noget, opleve noget og ikke mindst spise noget lækkert mad, is og kager...UPS...ja jeg er nok hvad man kan kalde for feriemadglad....


VIN el. ØL: Jeg bryder mig ikke om øl, men elsker et godt glas rød eller hvidvin til maden.SPORT:  Jeg HADER alt slags sport, men ELSKER golf.
 
 
Det var så lidt om mig, hvis nogen skulle have interesse.
 
Jeg ved ikke hvem som har prøvet denne lille leg, men jeg kunne da godt tænke mig at vide noget mere om Marianne og Tina hvis de kunne ha lyst til at være med.

2 kommentarer:

  1. Jeps, det vil jeg gerne !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Elsker at høre mere om mine blogveninder........... Er ihvertfald enig med dig omkring grønstsager!!!! Men ned må de jo! Vil gerne være med om et par dage - alt alt for meget at lave for tiden. Kan mærke stressen nærmer sig men heldigvis er det weekend. Håber det gåt godt med armen idag. KNUS

    SvarSlet