tirsdag den 2. marts 2010

Det fylder...

Det fylder alt for meget, og jeg er så frygtelig træt af at have ondt, og ikke have et normalt liv.
I øjeblikket har jeg en sådan hovedpine pga. smerter i min nakke, disse smerter er nærmest uudholdelige og gør at jeg slet ikke kan sove om natten, og tilsammen med  smerterne i min arm, tja...så er det lige ved at blive for meget for mig. Jeg havde det ellers meget bedre, syntes det gik rigtig fremad, men mit sidste besøg hos Fyssen har godt nok ikke gjort det bedre...Jeg var overbevist om at det nok var forde "det skulle være slemt før det blev godt", men helt ærligt, nu er der gået 4 dage???? Jeg må tage en masse smertestillende, og det bryder min mave sig ikke om, der følger så mange dumme ting med, så mange dumme situationer og dumme tanker, og ja, DET FYLDER SIMPELTHEN ALT FOR MEGET, jeg ønsker virkelig bare at få mit normale liv igen, og blive fri for alt denne jamren, som hænger mig ud af halsen...Men for pokker hvor det fylder.......fylder alt.
Derfor vil jeg undskylde overfor alle mine trofaste læsere og venner, undskyld denne jammerdal.

6 kommentarer:

 1. Kære Irene
  Selvfølgelig vil det fylde, det er jo det, der dirigerer dit liv lige nu, så det er naturligt.
  Pokkers med de smerter, jeg syntes da også, at det lød som om, at det gik rimeligt inden dit sidste besøg hos Fyssen, hvad pokker er der nu sket?
  Har du kontaktet Fyssen og fortalt, at det gør så hulens ondt?
  Stort trøstende knus!
  fra
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Altså.... Sikke noget :-( Må jeg anbefale at du kontakter en der kan give dig akupunktur. Da jeg havde bækkenproblemer, iskias problemer og lænd problemer klarede hun det med få behandlinger. Jeg har gået til fys. Men det hjalp ikke mig... overhoved. Hende jeg bruger giver både zoneterapi, massage og akupuntur. Og det koster 400 kr per gang. Hun bor i Haslev og kan anbefales big time. knus

  SvarSlet
 3. Ja.. det er faktisk utroligt så meget det kan fylde.......... !

  Ville vitterlig ønske jeg havde en "guld" kur, så du kunne blive hurtigt rask.

  God bedring

  SvarSlet
 4. 4 dage er godt nok længe fra behandlingen hvis det stadig gør lige ondt. Det er surt når man føler at sygdom fylder for meget i sit liv men tænk på at det ikke er for evigt søde Irene. Jeg synes også at du skulle kontakte Fyssen måske for en ekstra behandling. KNUS♥

  SvarSlet
 5. Kære Irene.

  Det er jo klart at det fylder - det kan fylde hele ens sind.

  Så man ikke kan tænke eller snakke om andet - og det er nok også det bedste - ellers går du jo med det for dig selv - og så fylder det jo endnu mere.

  Jeg læser troeligt med alligevel og ønsker at du snarest får det bedre.

  Et kæmpe knus
  Grith

  SvarSlet
 6. Tusind tak skal i ha', søde ord med på vejen var lige hvad jeg trængte til.

  SvarSlet