torsdag den 11. marts 2010

Endnu en dag gik godt..

Okay, så er anden arbejdsdag gået, og den gik godt...Det er dejligt at mærke at man har været savnet, og at der bliver delt masser af knus, kram og godt humør ud.
Selvfølgelig er jeg træt, mere end normalt, men jeg er igen glad og det er det vigtigste...
Derfor stod menuen i aften på min favorit ret, marinerede tomater, nan brød, oliven, lækker ost og et glas god rødvin, helt ærligt, hvorfor ikke forkæle sig selv en smule og nyde at ens liv igen er "næsten" normalt.
I ovnen bager jeg søde kartofler, de skal forvandles til "Sweet portato pie", lige om et øjeblik, opskriften er fra Anarkistens ægte kogebog som jeg købte til mig selv før jul, nu skal den altså prøves.
Faktisk havde jeg aldrig før smagt søde kartofler, ikke før i sidste uge hvor vi lavede dem sammen med en god bøf...og hold op hvor smagte de bare godt...
Og så lige en lille komentar til billedet af de ikke udsprungende påskeliljer....Det er nu 3 dage siden de blev sat i vand, hvad pokker er gået galt?

3 kommentarer:

 1. Dejligt det går fremad !!!

  Hmm er du helt sikker på at der er vand i ???

  Synes at de plejer at springe hurtigt ud.

  Hyggehygge
  Maranne

  SvarSlet
 2. Helt sikker...Og nu i dag har jeg ydermere hældt nyt og lunkent vand ved...så må vi se om der sker noget i morgen..... Mystisk er det godt nok...

  SvarSlet
 3. Hvor er det godt at høre, at du er kommet godt i gang med arbejdet.

  Aftensmaden lyder rigtig lækker.

  God weekend!

  SvarSlet