torsdag den 18. marts 2010

Farverigt..

Godmorgen torsdag, disen hænger tykt udenfor og jeg er Mega træt, vågnede alligevel kl. 4 og kunne ikke sove mere. Min nakke gjorde så ondt, så ondt...
Så op kom jeg, og her sidder jeg så og tænker over i går.
Da jeg omsider fik fri, og havde spist kørte jeg op til hospitalet for at besøge min veninde som er indlagt og skal opereres her til morgen. Vi fik snakket en masse, men alligevel er det noget andet at sidde på et koldt og klinisk hospital, ret op og ned på en hård stol i flere timer efter en lang arbejdsdag, så vi blev begge to trætte så jeg kørte hjem igen efter et par timer, men hun skulle jo også gøre sig klar til natten og den følgende operation.
Da vi sad der i opholdsstuen, var der først ikke en sjæl, men lidt i 8 vrimlede det ind med mennesker, de skulle se tv og ha' kaffe.
Da kaffevognen blev kørt ind flokkedes de omkring kaffen og bollerne,i morgenkåber, i rullestol og med sonden trækkende efter sig, i et sådan  tempo at jeg ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet.
Men jeg husker jo også fra de få gange jeg har været indlagt i mit liv, at maden er dagens højdepunkter.
Men nu er det torsdag, det bliver igen en monster dag lige ind til kl. 16.45, puha bare tanken....
(billedet er taget i mørke, ud over byen gennem vinduet fra hospitalet i går)

1 kommentar:

  1. Er nok en lang dag når du vågnede så tidligt. Håber at venindens operation gik godt. Billedet er fantastisk. Har også taget sådan nogen billeder - herligt at eksperimentere. KNUS søde Irene♥

    SvarSlet