søndag den 21. marts 2010

Sorte kugler

Solen skinner i de friske dråber som hænger på træernes grene i haven, smukt ser det ud og smukt ser det også ud når alle blomster knopperne vælter op af jorden, snart er det forår, og jeg glæder mig.
Det var en fantastisk hyggelig aften vi havde i går sammen med sønnen og svigerdatteren, sønnen inviterede på middag på "Kineseren" og deres buffe går man jo aldrig galt i byen med, der er noget for en hver smag.
Vi endte med at se filmen " Sorte kugler" af Anders Mattesen, og jeg må sige at den overraskede mig i den grad. Den var VIRKELIG god, se den, se den.....se den.... Der var både sjov men også stof til eftertanke i den.
Men tænk, at min søn og svigerdatter gider bruge hele deres lørdag aften i vores selskab, vel vidende at de også skal være sammen med os i dag, det er da bare fantastisk synes jeg...
For om et øjeblik skal jeg igang med at forberede maden til i aften, vi skal ha kylling i karry med ananas, champignon og kokos mælk, uhmmm den ret elsker vi.
Måske bliver der også tid til en lille søndags tur i dag, vi har snakket om at køre en tur til stranden...
Rigtig god søndag derude i bloglandia...

6 kommentarer:

 1. Du har ret kære Irene, sorte kugler er god og overraskende, med et rigtigt godt budskab.. Abselut værd at se..
  Åh ja foråret er her nu, skal vi ikke beslutte det, os to.

  SvarSlet
 2. Ja ham Anders er sgu vitterlig hammerende dygtig !!

  Sorte kugler er en film som burde blive vist i folkeskolens 9 klasser... For den siger virkelig meget om livet !!!

  Vildt god film, og meget overraskende !

  Rigtig god søndag

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 3. Kære Mette Lykke, Jo,lad os to beslutte det lige her og nu, foråret er her og sommeren er lige om hjørnet :-) PS. Dejligt at du er tilbage på din blog igen :-))

  SvarSlet
 4. Kære Marianne, Den film ta'er godt nok kegler...Og budskabet er virkelig noget vi alle kan lære af.
  Havde du en dejlig fest i går?

  SvarSlet
 5. Det lyder bare som en dejlig søn og svigerdatter! Har slet ikke hørt om filmen. Uhm kunne man måske få opskriften på den kylling i karry! Skønt at foråret endelig titter frem. KNUS til dig Irene♥

  SvarSlet
 6. Kære Tina, selvfølgelig kan du få opskriften på den kylling ret, http://mrscakeaholic.blogspot.com/2009/09/kylling-i-karry-og-kanelsnegle.html
  Prøv den, den er super lækker.
  Knus Irene

  SvarSlet