søndag den 18. april 2010

Hvad "hønen" er fuld af....

Disse to kyllinger var vores aftensmad i aften. De er lavet efter en Iransk opskrift, og smager virkelig godt.
Skindet på dem gik desværre i stykker, men det var min ejen skyld.
Opskriften er meget enkel:

Iransk Kylling med fyld.

1 stort løg hakkes groft, og steges gyldne på panden.

1 pose valnødder kommes op i de gyldende løg og steges med.

½ pakke rosiner kommes op i blandingen og steges med i yderligere 1 minut.

Fyldet sættes væk imens du ordner 1 hel kylling, vasker den grundigt inden i og drysser den med groft salt inden i og uden på.
Fyldet stoppes ind i kyllingen som lukkes med en kødnål.
Sættes i ovnen ved 200 grader ca. 1½-2 timer.
Spises sammen med ris.
Det smager virkelig lækkert.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar