mandag den 10. maj 2010

Bizzzzzzzzzzzz

Det summer ude i haven, mine kirsebærtræer er fyldt med små honning bier og så kom der lige en enkelt brumbasse forbi :-)
Den arbejder hårdt, i modsætning til mig...Jeg har nemlig startet en uges ferie i dag, og jeg må nok indrømme at jeg ikke når ret meget af alt det jeg havde planlagt.
Men en tur ud i centeret blev det da til, og penge fik jeg skam også brugt ;-)
Dagens bedste nyhed er at min søde veninde er kommet hjem fra hospitalet i dag, og hvor jeg glæder mig til at komme hjem hos hende på besøg med et par gode kager :-))

2 kommentarer:

  1. Hvor er du betænksom overfor din veninde, kager fra din hånd er altid velkomne kan jeg forestille mig. For et par år siden var jeg gravid med den yngste, en hård graviditet, og folk kom på besøg med kage osv, vældig sødt af dem - men de lod opvasken stå, og den var hårdere for mig end det at smække en kage sammen. Det har du sikkert tænkt på, men jeg ville bare lige nævne det der med, at et ryddet køkken ofte er den bedste hjælp. Hyg jer!!!

    SvarSlet
  2. Hejsa Irene. Nyd ferien. Hvor skønt med lidt fri nu hvor foråret titter frem og der er helligdage. Lækre frugttærter du fik lavet og menuen på den italienske restaurant kan kun få ens mund til at løbe i vand. KNUS♥

    SvarSlet