søndag den 23. maj 2010

Rabarbertid...

Rabarber kage til lille bradepande.

2 æg
150 g rørsukker
2 tsk. Vanillie essens
½ dl. mælk
50 g. hvid chokolade
250 g mel
50 g kokos
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Natron
100 g. smeltet smør
500 g rabarber skåret i 2 cm stykker
1 dl. rørsukker

Pisk æg, sukker og vanillie essens hvidt og skummende.
Tilsæt mælk.
Bland mel, natron og bagepulver sammen og sigt det i dejen.
Tilsæt kokos, smør og den hakkede hvide chokolade.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
Rabarberne renses og skæres i 2 cm. stykker, og vendes med 1 dl. rørsukker.
Kom rabarberne ovenpå dejen (pres ikke dem ned ).
Bages ved 180 grader i 40 minutter.
Server enten lun med flødeskum/creme fraiche eller kold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar