tirsdag den 24. august 2010

Der var engang....

Der var engang...for bare et par dage siden, og inden min computer begyndte at drille at mine "FASTE LÆSERE" på min blog, stod til at være 57 personer.....MEN nu er tallet så gået fra 57 ned til 55?
Og nu er det så jeg undre mig, for mit besøger tal er steget i den grad inden for den sidste måned ???
Men selvfølgelig kan det skyldes at nogen er blevet trætte af min blog, så er det jo bare okay....Men jeg synes nu det virker lidt underligt....hmmmmm
Jeg har ellers planer om en kommende Give away, for inden længe runder jeg de 50.000 gæster på min blog, og det skal bestemt fejres.
Da jeg startede med at blogge, for 890 indlæg siden, havde jeg ALDRIG troet at det ville blive en del af mit liv, som det er blevet nu. Og jeg havde ALDRIG troet der nogen sinde ville være så mange søde mennesker som dagligt ville besøge min blog, læse og følge mig og mit liv og ydermere lægge søde kommentare til mig.
Jeg må sige at jeg er meget overrasket og rørt over den store interesse, som i viser min blog.
TUSIND TAK TIL JER ALLE :-))

4 kommentarer:

 1. Hej Irene, måske var det et par stykker, som måske havde håbet på, at du ville følge deres blog også :o). Hav en god dag. Hilsen fra Jette

  SvarSlet
 2. Kære Jette... Du har muligvis fuldstændig ret i det du siger...Jeg skal fluks gøre mit til at det ikke skal sker igen..
  Knus Irene

  SvarSlet
 3. Selv tak. Og altså, jeg er ikke registreret som "fast læser", men jeg har din blog på min rss-læser, så jeg læser fast med alligevel... :)

  SvarSlet
 4. Tusind Tak Ria, dejligt at høre fra jer "derude".
  Knus Irene

  SvarSlet