søndag den 29. august 2010

Tarteletter med kylling a'la Irene


                                                                      (beklager billedets kvalitet)

Tarteletter med kylling a' la Irene

1  god stor kylling koges med peberkorn, salt, gulerødder, løg og grønt +krydderdusk efter smag
Den køles af og kødet pilles fra benene og skæres i mundrette stykker.

Sovsen tilberedes:
1 rød og 1 grøn peberfrugt
2 løg
250 g champignon
3 spsk mel
1/4 l. suppe bouillon fra kyllingen.
ca. 2 dl fløde
Salt, peber og paprika

Du gør følgende:

Hak løgene i fine tern og skær champignon og peberfrugt i små tern.
Svits løg, peberfrugt og champignon i lidt smør i en gryde.
Drys mel over og hæld bouillon og fløde ved.
Kog det hele godt igennem og vend forsigtigt kyllingen stykkerne i.
Smag til med salt, peber og paprika.

Anret i de lune tarteletter og server evt med et drys persille over.
Velbekomme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar