søndag den 15. august 2010

Vandbakkelser, blomster og bøger....

"Gammelt billede, men fra samme giver"
I går blev jeg rigtig forkælet, vores søde venner kom med hjemmelavede vandbakkelser og en rigtig sød buket blomster. Det var rigtig dejligt, for hvor bliver man altså lækker sulten af bare at sidde her og glo.
Men ikke mindst, var det dejligt at der kom nogen og snakkede lidt, for hvor er det trist bare at sidde stille og glo tv og lave ingenting....Det er jeg altså ikke skabt til, for jeg keder mig i den grad.
Det gør det så heller ikke bedre at jeg har haft en forfærdelig hovedpine, så det har også været udelukket at læse bøger...Apropos bøger, så fik jeg 2 styk i fredags, for som de mente, var det nok det eneste jeg kunne lave....Alle har bare været så søde ved mig, også alle jer som har sendt mig søde hilsner her på min blog og gennem mail...Tusind tak til jer alle sammen, det varmer rigtig meget.
Men det går heldigvis fremad, nu kan jeg gå lidt rundt med krykker, rette mit ben ud og hvis jeg tænker mig om gør det ikke så ondt mere når jeg sidder ned med benet oppe. Så jeg er optimist, det skal nok snart blive godt igen....Det skal det.......
Så min søndag skal igen med at sidde/ligge på sofaen og læse/se tv, med is på benet og bare slappe af...
Ikke specielt spændende må jeg indrømme, men sådan er det......
Ha' en dejlig søndag alle sammen...

1 kommentar: