søndag den 5. september 2010

Det er da løgn......Det er da løgn....Tænk, ikke engang søndag morgen kan jeg sove længe...Så gør det ondt i skulderen, så i ryggen, så i benet og armen og for det ikke skal være løgn også i kæben, for jeg tror jeg har fået noget kulde i går, så en begyndende forkølelse har også meldt sin ankomst....Så jeg har vendt og drejet mig det halve af natten og da jeg så lige var slumret hen var der en eller anden som skulle smide flasker ud i flaske containeren kl. 7.03   PÅ EN SØNDAG MORGEN...ØV
Nu sidder jeg så her med min morgen kaffe og min bolle (bollerne er bagt den anden dag, og bare været i fryseren, de smager rigtig godt) De er bagt efter opskriften på posen på billedet, posen er købt i bilka.
Om et øjeblik går jeg i gang med dagens opgaver, der skal ordnes badeværelser, vaskes køkkengulv og ryddes lidt op. Så har jeg tænkt mig at lave Crepes Suzettes til dessert i aften, hvor sønnen og svigerdatteren kommer og spiser...Vi skal ha' hjemmelavede burgere først..men måske spiser vi desserten til eftermiddags kaffen i stedet for, hvis de kommer tidlig.
Så jeg har nok at gå i gang med, hvorfor er weekender så pokkers korte.....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar