lørdag den 11. september 2010

Jeg har aldrig kunne li'....

Jeg har aldrig kunne li' tomatsuppe før, det er i hvertfald det jeg har bildt mig selv ind (lige som med laks, men det er en helt anden historie).
Men da vi i vores sommerferie fik Verdens bedste tomatsuppe et sted i Tyskland, måtte jeg krybe til korset og indrømme " at det var kræs for kendere...."
Så selvfølgelig måtte jeg bestille en tomatsuppe "Zuppa di Pomodoro" til forret i går aftes på Restaurant Italia , og jeg blev bestemt ikke skuffet..Som min svigerdatter siger "De laver en super lækker tomatsuppe", og hun plejer at blive mæt af forretten alene... Og hun havde ret, det var en stor portion, lækker cremet og kraftig i smagen.
Da vi nu alle 3 havde besluttet at skulle ha' en 3 retters menu, ( for desserten ville vi jo ikke gå glip af ;-) ) valgte jeg en Pasta ret som hovedret. "Pasta alla Nino", som bestod af pasta, strimlet oksefilet og bacon, saucen var med madagaskarpeber, tomater, champignoner, peberfrugter og dejlig cremet af fløde...
Kødet var lækkert mørt og velsmagende, saucen var fyldig i smagen og måske med en anelse for meget salt i, men alt i alt en lækker hovedret.
 Desserten var husets populære "Tiramisu", hvor jeg valgte en dejlig kop kaffe til...Uhmmmm den var lækker og velsmagende, og det var et kæmpe stykke jeg fik...Der manglede måske lige et lille stykke frugt til, men den var super lækker i sig selv.
Alt dette fik jeg + vin, vand og kaffe til en pris på bare 243 kr. Det var en skøn aften i skønt selskab, dejlig mad og en super hyggelig stemning...Timerne fløj af sted, men en ny dato er allerede sat, så jeg glæder mig allerede :-)

4 kommentarer:

 1. Mums hvor ser det lækkert ud...

  SvarSlet
 2. Ej, hvor ser det dejligt ud.... lige nu kan jeg næsten ikke tåle at se på mad, fordi jeg kun har fået 2 stk. frugt hele dagen. Jeg skal ud og spise i aften og må gemme appetit samt plads i maven.

  Ens smagsløg ændrer sig hele livet, så prøv en "hade-ret" engang imellem. Pludselig kan den falde i god jord.

  SvarSlet
 3. Bianca...Det var MUMS :-)

  Mutter....Håber du fik noget lige så god mad i aften som mit var :-)
  Og det med smagsløgene, der har du helt sikkert ret...

  SvarSlet
 4. Hejsa!!!! Hvor ser byen hyggelig ud og maden superlækker. Både Prag og så sådan en skøn by på hjemturen. Dejligt at du har fået det bedre♥ KNUS.......

  SvarSlet