søndag den 12. september 2010

Søndags sysler..

Min søndag formiddag er gået med at nørde sukker, jeg har en store kager (2 stk) sidst på måneden, som kræver lidt forberedning ud i sukker nørkleriets kunst ;-)
Men nu er jeg færdig for i dag, og mine tanker kredser om aftenens mad projekt... Den står på en let og nem anretning, med  friske tomater, soltørrede tomater, frisk basilikum, grill ost og mortarella ost og noget godt hjemmebagt brød til... Brødet går jeg i gang med lige om et øjeblik.. Jeg holder meget af denne her slags mad, let og nemt og meget lækkert.

Når brødet er sat til hævning har jeg lige 3 poser Krokus som skal lægges ud i haven, de er så søde synes jeg, men jeg har ingen i min have, så det må der rådes bod på :-)
Efter det står den på rengøring, det skal jo overstås selvom jeg ikke gider.....Men hvem gør også det?

2 kommentarer:

  1. Nei, men, tusen takk for at du byr på aftensmat, Irene! Det dufter aldeles nydelig, så jeg gleder meg :) Hehe, jeg ble faktisk sulten, og da passer det jo fint at jeg har litt salatrester og noen krepsehaler her.

    Duuu, for noen flott bilder fra Prag nedenunder her!!! Skjønner at det har vært en opplevelsesrik og fin tur. Herlig med trærne som bare grodde ut av vinduene som den mest naturlige ting i verden, hehe ;) Et svært godt reisetips, takk skal du ha :)

    Ha en fortsatt fin kveld, Irene - og takk for nydelige flutes :)

    Klem fra meg.

    SvarSlet
  2. Selv tak søde Lene, du er da velkommen til at kikke forbi hvis du engang kommer til Danmark :-)
    Og husk nu lige min Give Away, selvom du har vundet en gang,er du velkommen til at være med igen :-)
    Knus Irene

    SvarSlet