mandag den 4. oktober 2010

Det er jo ikk så ringe endda....Tunfrikadeller med grøntsager


Aftenens tallerken bestod af tunfrikadeller og blandede grøntsager i ovnen..
Og de her Tunfrikadeller var virkelig ikke så ringe endda...

Tunfrikadeller

2 dåser tun i vand
100 gram fint hakket løg
1 æg
2 spsk. hvedemel
½ dl mælk
2 tsk. tørret timian
2 spsk sesamfrø
Salt og peber
og olie til stegning.

Vandet hældes fra tunen og det moses med en gaffel og de øvrige ingredienser tilsættes og røres godt sammen..
Trækker i ½ time i køleskab.
Steges i olie på panden  til de er brune. ( Jeg formede mine som frikadeller men trykkede dem helt flade, og det smagte virkelig godt)

Jeg serverede grøntsager til : Porre, gulerødder, løg, kartofler, blomkål, rosenkål, peberfrugt, tomater og majs....Det hele bliver ordnet, skåret i passende stykker og lagt op i en bradepande og krydres med salt, peber og timian og en lille smule olie..
Ikke så ringe endda..............

2 kommentarer:

  1. Tundeller er ALTID et hit.. Uanset om de er varme eller kolde :)

    SvarSlet
  2. Hej Irene,

    jeg har slet ikke fået komplimenteret dig for dit flotte vægttab! Det er rigtig godt gået!

    Opskriften på disse tunfrikadeller tror jeg lige ryger i min inspirationsmappe - det er lækre ud!

    knus
    Camilla

    SvarSlet