mandag den 4. oktober 2010
Det er jo ikk så ringe endda....Tunfrikadeller med grøntsager
Aftenens tallerken bestod af tunfrikadeller og blandede grøntsager i ovnen..
Og de her Tunfrikadeller var virkelig ikke så ringe endda...
Tunfrikadeller
2 dåser tun i vand
100 gram fint hakket løg
1 æg
2 spsk. hvedemel
½ dl mælk
2 tsk. tørret timian
2 spsk sesamfrø
Salt og peber
og olie til stegning.
Vandet hældes fra tunen og det moses med en gaffel og de øvrige ingredienser tilsættes og røres godt sammen..
Trækker i ½ time i køleskab.
Steges i olie på panden til de er brune. ( Jeg formede mine som frikadeller men trykkede dem helt flade, og det smagte virkelig godt)
Jeg serverede grøntsager til : Porre, gulerødder, løg, kartofler, blomkål, rosenkål, peberfrugt, tomater og majs....Det hele bliver ordnet, skåret i passende stykker og lagt op i en bradepande og krydres med salt, peber og timian og en lille smule olie..
Ikke så ringe endda..............
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Tundeller er ALTID et hit.. Uanset om de er varme eller kolde :)
SvarSletHej Irene,
SvarSletjeg har slet ikke fået komplimenteret dig for dit flotte vægttab! Det er rigtig godt gået!
Opskriften på disse tunfrikadeller tror jeg lige ryger i min inspirationsmappe - det er lækre ud!
knus
Camilla