lørdag den 2. oktober 2010

 Det var en skøn aften i selskab med mine kollegaer i går aftes, vi var på  Det Røde Pakhus  og spise, og endnu engang må jeg rose deres lækre mad..
Sidst jeg var der, manglede det hele farve på tallerkenerne, men farve og smag var helt som det skulle være denne gang.
Vi valgte Chefens surprice menu på 4 retter til 219 kr, og vi blev bestemt ikke skuffede.

Vi startede med at få serveret en dejlig Carpaccio, med det mest vidunderlige stenovns bagte brød til, smurt med krydderi..Uhmmm
Derefter fik vi en meget velsmagende kartoffel lasagne helt uden kød, den bestod af kartofler, spinat, bechamel sovs og lasagneplader strøet med det friskeste persille man kan tænke sig, bare alene duften var så englene sang og smagen fulgte helt med...Virkelig en meget lækker lasagne.

Hovedretten var en grillet oksefile med grøntsager og en meget lækker sovs, kødet var mørt og velsmagende, grøntsagerne tilberedt lige som de skulle og det hele smagte vældig godt.

 Desserten var deres populære Tiramisu, og igen "sad den lige i skabet", med en dejlig kop kaffe til...
Alt i alt en virkelig dejlig og velsmagende oplevelse, lækker at se på og til tider smagte det så englene sang.
4 retter til 219 kroner, og det var bestemt alle pengene værd.......

2 kommentarer:

  1. Dejligt det var en god aften, og lækkert ser det ud !

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  2. Tro mig, det var lækkert, savner helt at komme der ned og spise igen ;-)
    Knus Irene

    SvarSlet