torsdag den 18. november 2010

Så fik jeg sat mit stempel i den bolledej.....

Så fik jeg endelig afprøvet mit "bolle stempel", som jeg fik sendt helt fra Israel fra Tina , da jeg vandt hendes give away- Og hvor er det fint, også selvom mine boller fik et drys sukker/kanel ovenpå.... Tusind tak til dig Tina :-)
Ellers har min dag været okay... Lang men okay...
Jeg er temmelig træt nu, og tror bare at jeg vil finde min sofa og min "nye" bog...Og så er der jo Lærkevej kl. 20, det skal jeg helt sikkert se....

8 kommentarer:

 1. Ej hvor ser de bare fine ud!
  Hvorfor var det ikke mig, der vandt den give-away. :-)

  SvarSlet
 2. Det er nu altså smart! Sådan en ønsker jeg mig nu :) Det må også findes i Tyskland - mange af deres boller har jo det aftryk - det må jeg på jagt efter! ;)

  SvarSlet
 3. Godmorgen Irene! Hvor ser de fine ud. Uhm hvad er det for en opskrift? Man skal trykke ret dybt med stemplet for at aftrykket bliver! Ha en dejlig fredag. KNUS♥

  SvarSlet
 4. Kære Sabine..Jeg ved det ikke, men man kan jo ikke vinde hver gang ;-)
  Knus Irene

  SvarSlet
 5. Kære Rebelsig..Måske har du ret, du må kikke efter det næste gang du er i Tyskland....Måske finder du også noget andet spændende..
  Knus Irene

  SvarSlet
 6. Kære Trine...De var også lækre, men opskriften kan jeg ikke huske, det var bare såan helt tilfældigt hvad jeg puttede i..
  Knus Irene

  SvarSlet
 7. Kære Tina...Som du ser gjorde stemplet lykke, og som du selv skriver skal jeg næste gang trykke lidt hårde..Men jeg er meget tilfreds, de ser rigtig fine ud..
  Opskriften kan jeg dessværre ikke gi' dig, det var bare sådan en hurtig "hoved" opskrift, lidt af det og lidt af det..men de var rigtig lækre...
  Knus Irene

  SvarSlet