Når jeg læser de forskellige indlæg i blogland får jeg altid det billede frem, at i bare kan det hele og at alting bare lykkedes for jer.... Nøj hvor er jeg da bare misundelig, for sådan går det ikke altid hos mig...
Her til aften havde jeg to karamel opskrifter som skulle afprøves, begge to var med kondenseret mælk, sukker osv... Og så ved jeg ikke lige hvad som gik galt..Første portion fik jeg lavet og den ser også ud til at stivne og det hele, men den lille smagsprøve jeg tog, smagte nærmest af sukker krystaller...Hmmmm
Anden portion kogte jeg lidt mere og den så også fin ud, men smagen er igen sukker krystal...Øv...for jeg ved at jeg engang har lavet den ene af opskrifterne og de var super gode...Måske har jeg bare en dårlig dag i dag.
Ikke flere forsøg i dag, nu må jeg vist bare se at komme i bad og så sætte mig godt tilrette i min sofa og slappe af...... Jeg synes jeg trænger.....
Måske vi bare alle skulle være bedre til at vise vores kiksere også.... For det sker ... hos alle er jeg ret sikker på !!!
SvarSletJeg er i hvertfald super dygtigt at tabe det jeg lige har lavet på gulvet ... og må starte forfra...
Hyggehygge
Marianne
Jeg kan altså ikke lave karameller der smager godt af kondenseret mælk. ALtså mand og børn gider spise det, men jeg synes det smager direkte grimt. Jeg koger altid flødekarameller af fløde og som regel bliver det godt dvs nogen gange bliver de nok lige lidt for sprøde, men så kan de jo laves til knas som blandes op i chokolade eller en krokantmousse til en kage.
SvarSletMen det er da nemmest at blogge det som man er glad for...
Knus til dig
Hej Irene,
SvarSletjeg vil give Marianne helt ret! Jeg vælger som regel at droppe og fortælle om kage/mad-fiaskoerne :o) Så jo, på den måde bliver det måske lidt glansbilled-agtigt, men måske skulle vi alle være lidt bedre til at vise fejlene også
knus
Camilla
Hej Irene - måske lykkedes dine karameller ikke, men til gengæld har du da taget et de smukkeste billeder, jeg længe har set! Utroligt, hvad lidt frost kan frembringe:)
SvarSletKh Louise
Det lykkes så sandelig heller ikke altid for mig og jeg har faktisk postet billeder af kiksere :-)
SvarSletMåske gør vi ikke mere i det, fordi vi forventer at det er de færreste der gider at se og læse om det - man ja, jeg har smidt meget uspiseligt ud gennem tiden....
Mange hilsner
Birthe
Kære Marianne.. Vi er jo kun mennesker, og heldigvis ikke fejlfrie, ellers ville verden se meget kedelig ud,ikk..
SvarSletKnus Irene
Kære Signe.. En ting har jeg nu lært.." Jeg laver ALDRIG karameller af kondenseret mælk mere", i fremtiden holder jeg mig til karameller af fløde.
SvarSletKnus Irene
Kære Camilla...
SvarSletTja...hvorfor ikke være ærlig, der er jo ingen som er fejlfri, heldigvis.
Knus Irene
Kære Louise..
SvarSletTusind tak for din kommentar, som du nok ser elsker jeg at tage billeder.
Knus Irene
Kære Birthe..
SvarSletMåske skal vi være bedre til også at vise det som ikke lykkedes, for alt er jo ikke perfekt, og det skal det jo heller ikke være.
Knus Irene
Jeg har bestemt heller ikke altid succes med det jeg laver - hvadenten det er fordi det ligner noget der er løgn, eller fordi manden (eller sjældnere, jeg selv) ikke kan lide det.
SvarSletSom regel blogger jeg det alligevel, og skriver så bare hvad der kunne gøres bedre - de værste kiksere ser dog aldrig bloggens lys, men det kunne godt være man skulle overveje at putte dem på alligevel :-)
Kære Heidi...Måske vi bloggere virkelig skulle fortælle om både den hvide og sorte side af sagen.
SvarSlet