torsdag den 20. januar 2011

Jeg beder om jeres hjælp....

Jeg har brug for hjælp... I mit køkkenskab står der efterhånden en bunke termokander, de har alle det til fældes at de ikke kan holde på varmen......På nær en, min gamle retro kande i grå, som  kun bliver brugt til te og som jeg er MEGET glad for....MEN nu er det jeg mest drikker kaffe og VIRKELIG har brug for en termokande til min kaffe som kan holde varmen....
HJÆLP......
Er der nogen af jer derude som kan anbefale en, så vil jeg blive rigtig glad, for med alle dem som er på markedet, er det svært at vælge, og ikke kun det, det kan  være svært og vide om den så også kan holde på varmen?

9 kommentarer:

 1. Evt. tjek den her test:
  http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadtjek/tjektjekmad/ECE837016/cooknbaker-termokande/

  Cook'n'Baker holdte varmen rimelig godt, og har også en OK pris. :)

  SvarSlet
 2. http://politiken.dk/tjek/tjekmad/tjekmadtjek/tjektjekmad/ECE445093/dyreste-termokande-holder-ikke-varmen/?service=tjek_nomenu&c=skema

  Tilføjer lige med en ekstra side :)

  SvarSlet
 3. Jeg har altid været superglad for de runde kuglekander (Ole Palsby). De holder kaffen varm meget længe.

  SvarSlet
 4. Vi har de kander der hedder "Tiger" hjemme hos os, og de kan holde kaffen / teen så varm, at hvis der er en rest i kanden, så er det faktisk stadigt lunt næste morgen, når jeg tømmer dem.

  http://www.alstrom.dk/product.asp?product=1356

  De kan indimellem købes i Føtex og Bilka til billigere penge end den som vises i linket.

  SvarSlet
 5. Lige et link mere:

  http://hdcstorkoekken.dk/produkter/kander

  SvarSlet
 6. I kop&kande har vi altid haft god erfaring med den høje slanke fra stelton :) Jeg har også selv haft den med på en del udflugter med gode resultater.

  SvarSlet
 7. Ola,
  du kunne også prøve termokanderne fra spejdersport http://www.spejdersport.dk/thermos-light-og-compact-07liter.aspx
  De er ikke de pæneste til kaffebordet, men de virker. Ellers har tænk måske lavet en test

  Mvh.
  Kaffeblogger
  Rune
  www.cafezinho.dk

  SvarSlet
 8. Kære Irene

  Inden du går ud og bruger penge på en af de flotte slanke termokander fra Stelton, så vil jeg lige komme med en kommentar :)
  Vi har både en høj Stelton kande og en af de små runde kugle termokander herhjemme. Og kugle termokanden vinder KLART i test! Stelton kanden er flot, men har på utallige af vores mange ture rundt bevist, at den ikke formår at holde kaffen varm i længere tid af gangen - i modsætning til den lille runde! Den holder i den grad på varmen og kan "varmt" anbefales ;)
  Ellers kan det jo være, at jeg falder over en retrokande, magen til den på dit billede en skønne dag. Knus MetteSofie

  SvarSlet
 9. Tusind TAK til jer alle sammen som ville hjælpe mig... Jeg har kikket på alle jeres links og læst alle jeres kommentare med stor interesse, så nu må vi se hvad det bliver til...Indtil videre har jeg fundet en gammel "Tiger" frem fra skabet, nu må den overtage indtil jeg finder en ny..
  Knus Irene

  SvarSlet