tirsdag den 8. februar 2011

Knækbrød - Et sundt hjemmebagt mellemmåltid

Hjemmebagt knækbrød....MUMS hvor smager det bare godt.....
Her er opskriften som jeg har fået fra en kollega, den er super nem og super lækker....

Knækbrød (til to bageplader)

1 dl Hørfrø
1 dl Solsikkekerner
1 dl Sesamfrø
1 dl Græskarkerner
1 dl Havregryn
3 dl hvedemel
2 dl Vand
1 dl Olie
1 tsk Bagepulver (jeg tilsatte også ½ tsk natron)
2 tsk Fint salt

Det hele røres sammen i en skål og deles i 3 portioner.
Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir så det fylder hele bagepladens størrelse.
Skæres for i passende størrelser.
Bages ved 180 grader i ca. 20  minutter...
Afkøles på bagerist og opbevares i kagedåse hvis i ikke når at spise dem inden ;-)
Sådan ser de ud inden bagning...
Og efter bagning....

6 kommentarer:

  1. Bag dem, Bag dem, Bag dem........ De smager fantastisk og jeg kunne godt ha taget resten med hjem.
    Tak for din skulder ...
    Knus

    SvarSlet
  2. Hej. Jeg spiser knækbrød hver dag måske man skal bage selv nu :) jeg springer lige de hørfrø over ;)
    Boligstylist Mikala Råe

    SvarSlet
  3. Kære Janne...Der er ALTID en skulder til dig ;-)
    Og sig til, så bager jeg bare en portion til dig..
    Knus og Tanker Irene

    SvarSlet
  4. Kære Mikala... Hvis du spiser knækbrød hver dag, så prøv endelig denne opskrift, de er vildt gode..
    Knus Irene

    SvarSlet
  5. Dem må jeg helt sikkert prøve :) De vil nok være et hit i madpakkerne, ungerne er vilde med alt der knaser ;)
    Tak for en god blog

    Hygge Luise

    SvarSlet
  6. De lyder lækre, dine knækbrød.. jeg skal da vist prøve at lave dem en dag :)
    Hilsen Lene fra leneskage-design

    SvarSlet