Jubiiiiiiiii så fik mit hvidkålshoved lov til at smile stort, for blogland har igen vist sig at kunne noget ganske særligt.
Jeg har nemlig modtaget en mail fra Hanne, hvor hun, har brugt både tid og energi på netop at finde "min" opskrift til mig og sende den. Jeg er dig dybt taknemmelig, kære Hanne :-)
Nu vil jeg så glæde mig til at lave "min" ret, men indtil da, får i lige opskriften her.
Kylling med hvidkål og svesker
300 g grønsager pr. person
Tid i alt: 35 min. Heraf arbejdstid: 30 min. 4 personer.
Ingredienser:
2 løg (200 g)
2 fed hvidløg
10 stenfrie svesker
500 g hvidkål
2 spsk olie
400 g kyllingebryst i strimler
500 g grønne bønner
1 spsk soyasauce
2 spsk snittet purløg
Tilbehør
Ris eller pasta
Hak løg, hvidløg og svesker fint. Skær kål i strimler.
Svits løg, hvidløg og svesker 1 min. i 1 spsk olie.
Tilsæt kødet og steg i 2 min. Tag kødblandingen op.
Svits kål i 5 min. i resten af olien. Tilsæt bønner og soyasauce og svits 3 min.
Kom kødblandingen tilbage i gryden og varm igennem.
Smag til med salt og peber. Drys purløg på.
Tips: Kalkun kan erstatte kylling.
Dejligt du fik den pas nu godt på den :) jeg kender den ikke men vil da lig se om ikke snart den skal prøves :) elsker kål.
SvarSletPrøv den, den er super god og meget sund..
SvarSlet