tirsdag den 22. marts 2011

Mad som i de gode gamle dage...

Duften er fuldstændig fantastisk, og smagen sad lige i skabet..
Min nye Rømertopf skulle i dag stå sin prøve, og jeg startede med at fylde den med lækre grøntsager : gulerødder, kartofler, pastinak, selleri, champignon, løg og hvidløg...Tilsatte godt med salt, peber og timian..
Oveni lagde jeg en ridset, godt brunet cuvette steg og tilsatte det hele ½ liter fond... På med låget og så ind i den kolde ovn ved 200 grader i 3 timer...
Resultatet da låget blev løftet af så sådan her ud, lækkert, velduftende og smør mørt...Grøntsagerne var fine og lige til at gå til (ikke ud kogte, som jeg havde frygtet). Sovsen lavede jeg ved at si skyen fra og tilsætte lidt sovsejævner..... MUMS hvor var det bare lækkert, jeg glæder mig allerede til mit næste forsøg med min Rømertopf....

1 kommentar:

  1. Hvor ser det lækkert ud!
    Jeg har altid gerne ville have en Römertopf. Men jeg har aldrig fået gjort noget ved det. Men det ser jo fantastisk og nemt ud - så nu vil jeg også have en!! Holder godt øje - for hvis nu der dukker flere Römer-lækkerier op, så vil jeg også prøve!

    SvarSlet