fredag den 25. marts 2011

Rømertopf - Lammegryde a'la Irene

Så skal min Rømertopf ha' endnu et forsøg, jeg har lige sat den i en kold ovn ved 200 grader, og der skal den stå i 1½ time, har jeg tænkt mig..

Min Lammegryden består af :

Lammekød skåret i tern, vendt i en pose med mel og krydderi blandet sammen(salt,peber,karry, gama masala). Det brunede jeg på en pande i lidt margarine, inden jeg blandede dem sammen i min Rømertopf med de mundrette stykker af grøntsager, og tilsatte en ½ l. fond + lidt mere groft salt.
Mine grøntsager var i dag:
Gulerødder
Kartofler
Pastinak
Selleri
Squash
Sød kartoffel
1 rød chili
1 grøn chili
Masser af hvidløg
Frisk rosmarin kviste
En tallerken med færdig lækker saftig og smør mør lammegryde. Vi var begge helt enige om at det smagte helt vildt fantastisk godt, og at vi snart skal have det igen....

2 kommentarer:

  1. Uhm hvor ser det godt ud.
    Var 1½ time nok ?

    SvarSlet
  2. Hold op det ser lækkert ud! Nu får jeg også lyst til at finde min rømertopf frem og komme i gang :-)

    SvarSlet