lørdag den 9. april 2011

Aftenen's tallerken..

Aftensmaden blev i aften indtaget ret sent, den bestod af pande stegt laks, rodfrugt pure', kogte rødbeder med kold persille smør og let kogte ærter.....Uhmmm hvor var det bare lækkert...

Opskriften på min Rodfrugt pure' kommer her:

2 Bagekartofler
2 Store Gulerødder
2 Pastinak
2 Søde Kartofler
2 Stængler Bladselleri
2 Små Løg
og et stk. Knoldselleri (knapt 1/4 del)
1 grøntsags  boullion terning
Skær det hele i små stykker og kog det mørt i vand som dækker.
Derefter hældes vandet fra og det hele stavblendes glat.
Tilsæt så en god klat smør og smag til med salt og peber...

Rødbederne

Jeg vaskede rødbederne, skar enderne af og kom dem i en gryde med masser af salt, så kogte jeg dem i  ca ½ time, skrællede dem og skar dem i skiver, og serverede dem med kold persille smør til.

2 kommentarer:

  1. Det ser dejligt sommerligt ud.... er sikker på at det har smagt lige så godt som det ser ud ;0)

    SvarSlet
  2. Nøj, det ser lækkert ud! En dejlig "let" ret.. Så små portioner stiller bare ikke sulten herhjemme.. Men så kan man vel anrette af flere omgange? ;)Kh. Mette

    SvarSlet