Opskriften kommer her :
Luksus Laksetærte
1 pakke frosne butterdejsplader
1½ dl fløde
1 dl creme fraiche 18%
2 spsk revet peberrod (evt lidt mere efter smag, men jeg bruger 2 spsk)
salt,peber,en smugle citron saft + masser af frisk dild og evt. purløg
350 g røget laks i ikke for store stykker evt. rullet som bruges som pynt
300 g rejer
100 g kaviar
citronstykker og dild som pynt
Butterdejspladerne tøs næsten helt op. Lægges oven på hinanden og rulles ud til passende størrelse (efter fadet) og prikkes med en gaffel og pensles med æg bare ikke kanterne.
Bages ved 225 grader i ca 15 minutter på nederste rille.
De 150 g laks hakkes og blandes i den stift piskede fløde med creme fraiche, og smages til med klippet dild, peberrod, citron saft, salt og peber.
Fyldet lægges på den afkølede butterdejsbunde og pyntes nu med lakseruller, citron og kaviar og dild
Det var en super god påskefrokost vi var til i går, der var bare ALT for meget mad, og man kunne jo slet ikke nå at smage det hele, men helt fantastisk var det ...
Der var bla. hjemmerøget laks..
MUMS....
Og 100 andre lækkerier......
Afslutningen var så min kage og disse her skønne Sarah Bernhardts kager som værtinden havde bagt.
MUMS....Jeg elsker dem :-)
Åhhh Irene ... Det ser mummmss ud !!!
SvarSletRigtig god Påske
Hyggehygge
Marianne
Hej Irene,
SvarSlethold da op det ser lækkert ud! Den tærte må jeg bestemt prøve på et tidspunkt - og Sarah Bernhardt er bare det bedste!!
knus
Camilla
Sikke nogle dejlige påskelækkerier :-)
SvarSletHej Marianne... Håber også du har haft en dejlig påske, min var nærmest perfekt :-)
SvarSletKnus Irene
Hej Camilla...Ja prøv tærten, den er virkelig rigtig god...
SvarSletKnus Irene
Hej Malou....Tak :-) Ja vi har det jo alt for godt :-)
SvarSletKnus Irene