Det var så det her Mums-brødet blev tilbehør til..
En god gang marinerede tomater i hjemme gjort pesto, og med lækre chili-oliven og fed "feta" ost i blok til.....
Hjemme gjort Pesto
Masser af bredbladet frisk persille
2 store fed hvidløg
½-1 tsk. groft salt
En lille håndfuld pinjekerner
og ca. 1 dl god olie
lidt citronsaft
Alt blendes godt sammen til en tyk, men flydende masse og hældes over de itu skårede tomater..
Mums mad til Mums-brød ;-)
Hej Irene
SvarSletHvor ser det lækkert ud! De har altså nogle lækre varer hos de etniske grønthandlere - jeg ender næsten også altid med at købe noget som ikke var planen når jeg er der.
knus
Camilla
det så bare lækkert ud.. ;0)
SvarSletHej Camilla, jeg er helt enig, der får altid sneget sig en masse ekstra ned i kurven ;-)
SvarSletKære Tina..og det var lækkert, og nej, jeg har ikke prøvet din etniske grøntsags pusher, men det vil jeg gøre snart..
SvarSlet