lørdag den 21. maj 2011

En kasse med kage....

Det ser lidt sjovt ud, men når man nu ikke har en bageform i den rigtige størrelse som er høj nok, til at samle kagen i tilsidst, er dette den helt rigtige måde at gøre det på.
Jeg har bagt bunde, lavet mousse' er og lagt kagen sammen i går. Den er stablet direkte på fadet og omkranset af en ramme af pap som er samlet med husholdningsfilm. Dermed får man en skarpere kant på kagen og fyldet får en afgrænsning og bliver hvor det skal, metoden fungere super godt.

5 kommentarer:

  1. Hej Camilla, Hvis du mener "kassen", så kan du lave den lige efter den bageform du nu engang har valgt til dine bunde.
    Så klipper/skære du bare 4 stykker pap ud som passer til de 4 kanter og lægger dem på en lang række i et stykke husholdningsfilm, pakker dem ind og rejser dem til sidst op, samler dem i den ene ende med tape og vupti så har du en fantastisk form, til at stille lige direkte på fadet.

    SvarSlet