onsdag den 29. juni 2011

Italiensk inspireret kødboller med frisk pasta til...

Sådan her så fyldet ud i mine hjemmelavede Italiensk inspirerede kødboller, og de smagte virkelig forrygende.... Aftenens tallerken så sådan her ud :
                      Italiensk inspireret kødboller
 500 g hakket oksekød
1 stort løg skåret i fine tern
2 fed hvidløg skåret i fine, fine tern
Lækre soltørrede tomater i olie skåret i fine tern
Frisk oregano og timian fra haven hakket fint
Salt, Peber og falafel krydderi (sidste nævnte er købt hos en etnisk forhandler)
1 stort æg
en lille sjat mælk
lidt mel
Det hele røres sammen og æltes med hænderne, og trilles til kødboller som så steges på en varm pande i margarine/olie.

NB. Salaten var kun for at få det sunde islæt ind over, den smagte nu også ret godt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar