Nogle vil nok kalde det "blasfemi" at skære sådan en fin oksemørbrad i små stykker.....
Men ikke jeg...... op med banditterne i en skøn marinade fra Glæsels Grillerier, opskriften kommer her:
3 spsk brun farin
2 spsk sød chilisauce
2 spsk terriyakisauce
2 spsk vand
3 fed pressede hvidløg
Tabasco efter smag
Rørt sammen og lagt i en pose med kødet i nogle timer, gerne natten over.
.... og hva´ så mere ? Fortæl, fortæl !! For stopper historien her, så ER det blasfemi :)
SvarSletDet lyder lækkert og jeg er sikker på ( ellers måske ikke !!!!!) at det smager fantastisk.
SvarSletOg så er tabaskoen kommet ind i dit køkken ser jeg :-)
Knus
Tror nu at jeg ville kalde det lækkert - det lyder i hvert tilfælde rigtigt lækkert.
SvarSletHåber du har en god aften.
Knus Grith
Hej Frøskuffen :-) Jeg skal nok.... fortsættelsen er allerede skrevet og lagt ud, værsersko;-)
SvarSletKnus Irene
Hej Janne.. Det smagte mere end fantastisk, det må i ha' til gode at smage :-)
SvarSletOg ja, kære Janne, endelig fandt tabaskoen en plads i mit hjem..*SMILER*
Knus Irene
Hej Grith, Og du kan tro det var lækkert, det smeltede bare på tungen.....
SvarSletOg tak, vi havde en super hyggelig aften :-)
Knus Irene