onsdag den 22. juni 2011

Nogle vil nok kalde det "blasfemi"

Nogle vil nok kalde det "blasfemi" at skære sådan en fin oksemørbrad i små stykker.....
Men ikke jeg...... op med banditterne i en skøn marinade fra Glæsels Grillerier, opskriften kommer her:
3 spsk brun farin
2 spsk sød chilisauce
2 spsk terriyakisauce
2 spsk vand
3 fed pressede hvidløg
Tabasco efter smag
Rørt sammen og lagt i en pose med kødet i nogle timer, gerne natten over.

6 kommentarer:

  1. .... og hva´ så mere ? Fortæl, fortæl !! For stopper historien her, så ER det blasfemi :)

    SvarSlet
  2. Det lyder lækkert og jeg er sikker på ( ellers måske ikke !!!!!) at det smager fantastisk.
    Og så er tabaskoen kommet ind i dit køkken ser jeg :-)
    Knus

    SvarSlet
  3. Tror nu at jeg ville kalde det lækkert - det lyder i hvert tilfælde rigtigt lækkert.

    Håber du har en god aften.

    Knus Grith

    SvarSlet
  4. Hej Frøskuffen :-) Jeg skal nok.... fortsættelsen er allerede skrevet og lagt ud, værsersko;-)
    Knus Irene

    SvarSlet
  5. Hej Janne.. Det smagte mere end fantastisk, det må i ha' til gode at smage :-)
    Og ja, kære Janne, endelig fandt tabaskoen en plads i mit hjem..*SMILER*
    Knus Irene

    SvarSlet
  6. Hej Grith, Og du kan tro det var lækkert, det smeltede bare på tungen.....
    Og tak, vi havde en super hyggelig aften :-)
    Knus Irene

    SvarSlet